Xiaomi Mi MIX 3 apare în fotografii noi, ce indică un spate din sticlă sau ceramică; Vine în septembrie

809 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 3 apare în fotografii noi, ce indică un spate din sticlă sau ceramică; Vine în septembrie</b>Descoperim astăzi un nou leak asociat lui Xiaomi Mi Mix 3, fiind vorba despre o serie de noi fotografii după cum vă indicăm încă din titlu. Aceste materiale par a sugera faptul că telefonul va sosi într-o carcasă cu spate din ceramică și totodată

Telefoanele Xiaomi Mi MIX au fost foarte hyped pentru că veneau de la designerul francez Philippe Starck şi aduceau ceva nou în peisaj. De aceea Mi MIX 3 e aşteptat cu nerăbdare şi la ultimele scăpări părea să vină cu o cameră periscop. Totuşi avem azi noi fotografii care ne indică câteva schimbări de design.

Xiaomi Mi Mix 3

Zvonurile afirmă că handsetul ar fi gata de debut pe 15 septembrie şi dacă Mi MIX 1 şi Mi MIX 2 aveau o abordare destul de similară, Mi MIX 3 pleacă într-o direcţie diferită. Imaginile de pe Weibo indică un design pe bază de ecran mai generos şi spate din sticlă. Ar putea fi şi altceva decât sticlă, precum ceramică să zicem. Luciul spatelui mă duce cu gândul la un HTC U11 şi U12+ parcă.

Xiaomi Mi Mix 3

Vom avea şi încărcare wireless, un modul de cameră duală în spate şi nu vedem nici urmă de scanner de amprente, deci ar putea fi integrat în display. Jos avem o grilă de difuzor, portul USB Type-C şi microfonul. Având în vedere că zona de jos nu pare să includă o cameră selfie ca la predecesor, e posibil ca acea cameră să fi fost inclusă într-o cameră pop-up selfie sus, aşa numită cameră periscop.

A fost redusă grosimea muchiei de jos, iar scăpări recente indică faptul că acest terminal va sosi cu un ecran Super AMOLED cu rezoluţie Quad HD, procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi cameră selfie de 20 de megapixeli. Preţul ar urma să fie de 569 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×