Xiaomi Mi Mix Alpha este viitorul flagship din seria Mi Mix; Se lansează în 4 zile și vine cu display "cascadă"

2.124 ori
<b>Xiaomi Mi Mix Alpha este viitorul flagship din seria Mi Mix; Se lansează în 4 zile și vine cu display "cascadă"</b>Deși am crezut multă vreme faptul că succesorul lui Mi Mix 3 se va numi Mi Mix 4, iată că de fapt producătorul chinez Xiaomi alege să vină cu o denumire complet diferită. Pe seama unor materiale teaser proaspăt sosite în online

UPDATE ora 16:37: CEO-ul Xiaomi, Lei Jun ține să facă o lămurire și declară pe pagina sa personală de Weibo faptul că Xiaomi Mi Mix Alpha nu este un terminal pliabil!

Xiaomi Mi Mix Alpha

UPDATE ora 12:56: La scurt timp de la postarea acestui articol descoperim o nouă imagine sosită online ce ne oferă o privire mai atentă asupra telefonului și al ecranului curbat spre margini. Deși pare că va fi vorba despre un ecran "cascadă", există și indicii ce ne duc cu gândul la un terminal pliabil. Rămâne să ne lămurim cum stau de fapt lucrurile odată ce sosesc noi materiale teaser sau leak-uri!

Xiaomi Mi Mix Alpha

ARTICOL INIȚIAL:

Deși am crezut multă vreme faptul că succesorul lui Mi Mix 3 se va numi Mi Mix 4, iată că de fapt producătorul chinez Xiaomi alege să vină cu o denumire complet diferită. Pe seama unor materiale teaser proaspăt sosite descoperim că viitorul flagship din această serie se va initula Xiaomi Mi Mix Alpha. Lansarea sa are loc pe 24 septembrie și discutăm despre detaliile apărute în online în rândurile de mai jos.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Începem cu prima imagine teaser ce e prezintă telefonul Xiaomi Mi Mix Alpha plasat pe un raft între o serie de cărți, o postură inedită ce scoate la iveală un "ecran cascadă" super-curbat în lateral exact ca Vivo NEX 3 și Huawei Mate 30 Pro, sau poate chiar peste acestea la curbură. Există și aluzii la un raport corp-ecran de 100% dar cel mai probabil nu se va atinge acest prag. 

Xiaomi Mi Mix Alpha

Totodată, mai descoperim că acest terminal va avea și suport 5G sau o ediție 5G mai scumpă la debut. Este cazul să ne așteptăm la dotări de top pe Xiaomi Mi Mix Alpha, de la un panou Super AMOLED la procesorul Snapdragon 855+ și până la 12 GB RAM. Va merge cel mai probabil pe un mecanism de cameră selfie pop-up și în spate nu este exclus să vedem un setup quad-camera cu OIS.

De asemenea, sunt șanse mari să vedem integrată aici și tehnologia de alimentare wireless la 30W ce sosește pe Xiaomi Mi 9 Pro 5G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×