Xiaomi Mi Mix 4 apare din nou în leak-uri; Un senzor de 64 mpx ar putea fi inclus în setup-ul său foto

3.059 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 4 apare din nou în leak-uri; Un senzor de 64 mpx ar putea fi inclus în setup-ul său foto</b>În ultimele 24 de ore au apărut la pachet informații despre Xiaomi Mi Mix 4 și Xiaomi Mi A3. Acesta din urmă a primit certificarea FCC , iar Mi Mix 4 are informații despre cameră dezvăluite de un oficial al companiei chineze

În ultimele 24 de ore au apărut la pachet informații despre Xiaomi Mi Mix 4 și Xiaomi Mi A3. Acesta din urmă a primit certificarea FCC , iar Mi Mix 4 are detalii despre cameră dezvăluite de un oficial al companiei chineze. Wang Tang, director pe zona de produs la Xiaomi a declarat că noul flagship va avea o cameră cu senzor superior față de cel Samsung ISOCELL Bright GW1.

Acela este un senzor de 64 de megapixeli care se zvonea că avea să fie inaugurat pe un telefon Xiaomi. De remarcat că postarea oficialului de pe Weibo a fost între timp ștearsă. Problema e că nu există alternativă la acel senzor, asta dacă nu a pregătit Sony ceva similar, încă neanunțat. Greu de spus și ce înseamnă "superior". Rezoluție, sensibilitate la lumina, stabilizare?

Xiaomi nu e singură în această goană după megapixeli, pentru că și ramura Realme de la Oppo a confirmat că pregătește un telefon cu senzorul de 64 MP Samsung. Revenind puțin la Mi Mix 4, acesta apărea în leak-uri în aprilie, cu format dublu pliabil și o cameră de 60 de megapixeli.

Ce e drept modelele Mi Mix au fost mereu experimentale ca design, tăind muchiile ecranului pe cât de mult posibil. Am mai avut teasere pentru acest terminal și de la oficialii Xiaomi luna trecută. Sunt șanse mari să se renunțe la sliderul de pe Mi Mix 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×