Xiaomi Mi MIX primeşte şi un drop test, vedem cât de casabil e (Video)

1.086 ori
<b>Xiaomi Mi MIX primeşte şi un drop test, vedem cât de casabil e (Video)</b>De curând youtuber-ul JerryRigEverything ne-a prezentat un test de rezistență pentru smartphone-ul Xiaomi Mi Mix, telefon ce per total a rezistat cu brio. Astăzi îl vedem totuși pus în fața unui drop test mai dificil pe care îl vedeți și voi mai jos în

Atunci când Xiaomi Mi MIX a fost testat la capitolul rezistență, am aflat că are un corp ceramic ce face faţă în mod excelent zgârieturilor. La acel moment testerul, JerryRigEverything s-a declarat curios să vadă dacă stă bine şi la un test de scăpare, ceramica fiind cunoscută ca material casabil. A venit acum şi momentul acelui test. Hai să îl vedem.

Drop test-urile au fost mereu o curiozitate pentru cele mai noi şi moderne terminale şi de-a lungul timpului Apple şi Samsung s-au duelat în cele mai rezistente handseturi la acest capitol. Xiaomi Mi MIX porneşte la drum cu o scăpare de la 15 cm înălţime, supravieţuind cu brio acestui prim test. Se trece apoi la scăparea de la 30 cm, care la rândul său nu se soldează cu vreo zgârietură sau daună clară.

Apoi are loc un drop test de la nivelul genunchiului, ştiţi voi acel moment când ţii telefonul în poală şi dai cu mâna peste el şi îl scapi. Colţul se ciobeşte, sărind chiar o bucată din el şi apar şi 2 crăpături mari pe ecran. Handsetul rămâne totuşi funcţional. Practic o scăpare de la 60 cm ar putea fi fatală, deci o husă e musai pentru acest device, desi îi va ascunde designul superb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×