Xiaomi Mi Note 2 se va lansa oficial pe data de 25 octombrie; vedem astăzi și primul teaser

1.473 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 se va lansa oficial pe data de 25 octombrie; vedem astăzi și primul teaser</b>Acum că Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe rafturile magazinelor, publicul are nevoie de alternative pentru un phablet la fel de bine dotat și de ce nu la fel de arătos. Xiaomi Mi Note 2 ar putea fi un asemenea model interesant, unul care spre

Prin intermediul unei postări de pe platforma chineză Weibo aflăm astăzi faptul că phablet-ul Xiaomi Mi Note 2 urmează a fi lansat oficial în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 25 octombrie. Teaser-ul în cauză ce ne dezvăluie acest lucru îl are în prim-plan pe Tony Leung, un actor și totodată popular cântăreț de origine chineză pe care compania chineză l-a contractat pentru promovarea noului terminal.

Xiaomi Mi Note 2

Despre phablet-ul Mi Note 2 știm până acum faptul că va sosi la pachet cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto duală la bord. Există și speculații ce indică prezența unui display cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge care ar putea oferi de asemenea extra-funcții de interacțiune cu aplicațiile.

De asemenea, chiar CEO-ul companiei a declarat de curând faptul că ne așteaptă o surpriză odată cu Mi Note 2, semn că phablet-ul ar putea aduce o dotare sau un feature inedit, sau că ni se pregătește și lansarea de alte produse. Prețul ar urma să fie unul extrem de bun pus în raport cu dotările hardware, detaliu ce ar trebui să iasă la iveală în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×