Xiaomi Mi Note 2 primește o randare concept, cu accent pe curburile ecranului

1.010 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 primește o randare concept, cu accent pe curburile ecranului </b>Pentru perioada următoare chinezii de la Xiaomi pregătesc și lansarea phablet-ului Mi Note 2 - model care potrivit zvonurilor din ultima vreme urmează a oferi un panou cu margini curbate exact precum cele întâlnite pe Samsung Galaxy Note 7. Vedem azi

Xiaomi continuă să pregătească pentru lansare un model cu ecran curbat dual, sub numele de Mi Note 2. După câteva scăpări ale acestui device, azi vedem și o randare concept inspirată de aceste scăpări.

Xiaomi Mi Note 2 Randare

Terminalul arată foarte bine și e elegant, având o carcasă metalică subțire și un panou frontal cu muchii curbate. Cameră duală din spate are senzorii ceva mai mici decât ne așteptam, iar tot în spate se află un panou din sticlă, tot cu muchii curbate, format inaugurat de altfel de Mi Note 1.

În zona inferioară se află portul USB Type C și două grile de difuzoare, iar acest smartphone ar urmă să fie unul high end cu procesor Snapdragon 821, 4 sau 6 GB RAM și scanner de amprente ultrasonic, cu tehnologie Qualcomm. O baterie de 3600 mah se va află la bord. E un concept bine realizat și sperăm că și device-ul real să arate la fel de bine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×