Xiaomi Mi Note 2 Special Edition este acum oficial la preţul de 382 dolari; Iată ce ne aduce

2.421 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 Special Edition este acum oficial la preţul de 382 dolari; Iată ce ne aduce</b>Se pare că anunțul Xiaomi de astăzi nu a fost unul inedit precum ne așteptam inițial, fiind vorba doar despre lansarea unei variante superioare a lui Mi Note 2. Phablet-ul cu display curbat este de acum disponibil și într-o versiune echipată cu 6 GB RAM

Xiaomi Mi Note 2 rămâne unul dintre cele mai performante şi arătoase terminale Xiaomi, el fiind lansat în luna noiembrie a anului trecut. Acum primeşte o versiune specială, care costă 382 dolari şi pe care o detaliem mai jos.

Xiaomi Mi Note 2 Special edition

Numele său oficial este Xiaomi Mi Note 2 Special Edition, iar terminalul pare să păstreze procesorul Snapdragon 821 al originalului. Mai păstrează şi cei 6 GB RAM şi vine cu 64 GB stocare de această dată, faţă de versiunea cu 6 GB şi 128 GB care se vindea până acum. Terminalul cel nou e disponibil doar pe negru şi din ce am înţeles se trece de la un ecran Full HD la unul Quad HD de această dată.

E vorba despre un panou de 5.7 inch cu muchii curbate duale lateral. Camera principală are o rezoluţie de 22.5 megapixeli, stabilizare electronică avansată, iar cea frontală de 8 megapixeli. Bateria de 4070 mAh continuă să sune bine, iar în faţă, sub ecran avem un scanner de amprente integrat în butonul Home. A se remarca şi muchiile curbate ale spatelui, tot mai populare pe terminalele mobile de la Mi Note încoace.

Cum preţul sună foarte bine la sub 400 de dolari speram să vedem terminalul şi în Europa, chiar şi la 400 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×