Turul Magazinelor #239: Turul produselor rezistente la apă şi bune de luat la plajă, cu boxe, ceasuri şi telefoane

2.178 ori
<b>Turul Magazinelor #239: Turul produselor rezistente la apă şi bune de luat la plajă, cu boxe, ceasuri şi telefoane</b>Revenim astăzi cu o nouă serie de recomandări, de această dată pe lista noastră aflându-se produse ce oferă certificare pentru rezistență la apă. Vorbim despre camere video de acțiune și boxe cu această caracteristică, dar și de alte dispozitive

Pentru că mulţi dintre voi se pregătesc de plajă şi de mare în aceste zile, am compilat un tur al produselor rezistente la apă, unele chiar rezistente şi la praf şi şocuri. Avem un telefon, ceas, aparat de tuns, boxă portabilă şi alte produse interesante, toate la sub 1000 de lei şi majoritatea sub 500 lei chiar. Le găsiţi mai jos.

1. Sistem iluminare AT471 pentru cameră video de acțiune

Sistem iluminare camera video de actiune

Am auzit cu toţii de camere de acţiune rezistente la apă, dar cum vă sună un sistem special de iluminare pentru o cameră de genul? Am găsit unul la GearBest.com la suma de 24 de dolari şi trebuie să vă grăbiţi pentru că au rămas doar 5 bucăţi. Practic cine are un GoPro sau o cameră de acţiune Xiaomi primeşte un set de reflectoare şi extra baterie Li-Ion astfel încât să îşi filmeze scufundările şi noaptea sau aventurile cu kite surfing pe malul mării.

Avem aici LED-uri de 300 de lumens şi o baterie de 1300 mAh. Oferă în jur de 4 ore de funcţionare în mod low beam şi 90 de minute în mod high beam.

2. Boxă portabilă JBL Charge 3

JBL Charge 3

Am ales aici modelul Camo de boxa portabilă Bluetooth JBL Charge 3, care e la reducere la Cel.ro în aceste zile.  Boxa e rezistentă la apă evident şi are un design cilindric şi o calitate bună a sunetului. Nu vă faceţi griji, pentru că există şi alte nuanţe decât cea de camuflaj. Cântăreşte 800 de grame acest model şi oferă 20 de ore de funcționare, având chiar şi rol de power bank, care alimentează telefoane şi tablete.

Oferă anulare a zgomotului şi ecourilor şi permite şi purtarea de convorbiri telefonice. 2 x 10 W este puterea oferită aici.

3. Aparat de tuns corporal Philips BG2026/32

Philips BG2026/32

Şi pentru că tot îl are eMAG.ro la ofertă, acest aparat Philips de tuns corporal şi-a găsit loc în turul nostru. E 100% rezistent la apă, ceea ce e mare lucru, pentru că ştim momentele acelea de paranoia când fie îţi picurăapa pe aparatul de ras electric, fie îl scapi în chiuvetă. Costă 147 lei şi vine cu 3 piepteni de 3-7 mm. Are un sistem special de confort piele şi acumulator, ceea ce e un plus. Poate tunde sau rade toate zonele corpului. Pentru masculul de secol 21, metrosexual sau nu.

4. Samsung XCover 4

Samsung XCover 4

Unul dintre cele mai accesibile telefoane rezistente la apă de pe piaţa locală, Samsung Xcover 4 este un new entry local, debutând în aprilie în acest an. Îl vinde evoMAG.ro la suma de 989 lei şi aduce dotări low midrange. Are 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus cameră de 13 MP, dar măcar vine cu suport 4G LTE. Are ecran HD, procesor Exynos 7550 iar ca selling point vine cu certificare militară, rezistenta la apă şi praf, până la o adâncime de 1.5 metri şi 30 de minute.

E un plus faptul că rulează Nougat.

5. Alcatel Smart Go

Alcatel Smart Go

Quickmobile.ro vinde la preţ bun un Alcatel Smart Go, smartwatch rezistent la apă şi cu multiple funcţii utile. Are o aplicaţie GoWatch asociată, în App Store şi Play Store şi vine cu o funcţie inedită de "înregistrare a emoţiilor". Apăsând butonul Go ceasul înregistrează "pulsul emoţional" şi afişează starea pe ecran, astfel că o puteţi partaja cu cei dragi. Starea de spirit se află după pulsul inimii şi alţi metrici ce pot indica un anumit feeling.

Ceasul rezistă şi la şocuri şi murdărie, nu doar apă. Îl găsiţi la Quickmobile.ro la 449 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×