Orange revine cu promoția verii ce ne aduce 1% reducere pentru fiecare grad peste 20°C! Putem achiziționa gadget-uri și telefoane cu discount!

1.859 ori
<b>Orange revine cu promoția verii ce ne aduce 1% reducere pentru fiecare grad peste 20°C! Putem achiziționa gadget-uri și telefoane cu discount!</b>În cursul anului trecut cei de la Orange ne-au adus și campania verii prin care se oferea 1% reducere pentru fiecare grad peste 20 °C, promoție ce revine acum în forță. Pentru că termometrele arată 35 grade în acest moment, asta înseamnă că primim

De astăzi operatorul Orange România revine cu promoția verii, cea prin care beneficiem de 1% reducere pentru fiecare grad peste 20°C afișat de termometru. Pentru că la această oră se înregistrează 35 grade, asta înseamnă că primim 15% reducere pentru achiziția de produse din magazinul online orange.ro, printre acestea numărându-se gadget-uri, accesorii, dar și smartphone-uri atractive.

Orange

Putem astfel spera la temperaturi cât mai mari pentru a ne achiziționa terminale cu discount, mențiunea fiind aici că reducerea se va aplica smartphone-urilor achiziționate atât la abonament, cât și la liber. Câteva dintre aceste modele le puteți vedea în lista de mai jos, fiind vorba despre unele dintre cele mai bine vândute terminale care în cazul de față sunt produse de către Samsung.

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - 133 euro cu abonament Orange ME 18
  • Samsung Galaxy A5 (2017) - 128 euro cu abonament Orange ME 26
  • Samsung Galaxy S7 Edge - 231 euro cu abonament Orange ME 31

Reducerea se aplică indiferent de planul tarifar pentru care veți opta și de aici puteți vedea întreaga listă a telefoanelor ce sunt incluse în această promoție a verii! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×