Xiaomi Mi TV disponibil În Europa cu livrare În România

5.331 ori
<b>Xiaomi Mi TV disponibil În Europa cu livrare În România</b>Cu ceva timp în urmă Xiaomi a anunțat primul lor televizor 4K. Compania a încercat să intre foarte agresiv pe piață televizoarelor inteligențe oferint un device cu specificații hardware de top, o calitate deosebită a imaginii, un OS matur și,...

Cu ceva timp în urmă Xiaomi a anunțat primul lor televizor 4K. Compania a încercat să intre foarte agresiv pe piață televizoarelor inteligențe oferint un device cu specificații hardware de top, o calitate deosebită a imaginii, un OS matur și, poate cel mai important, un preț foarte atractiv. Din păcate visul multora s-a destrămat deoarece compania nu avea, cel puțin în acel moment, nicio intenție de a aduce televizorul în afară Chinei.

 
Din fericire există distribuitori neoficiali, iar unul dintre ei are televizorul pe stoc, cu livrare din Italia. Este vorba de Xiaomishop.it care listează televizorul la un preț de 1250 euro (1264 euro cu tot cu livrare in România). Prețul este intr-adevăr mult mai mare decât cel anunțat de către compania chineză, însă considerând specificațiile dispozitivului și prețul altor televizoare 4K de pe piață, tot putem spune că este un preț bun. La acest preț se mai adaugă 15 euro transportul prin DHL până în România. Avantajul față de achiziționarea televizorului de pe site-urile din China constă în faptul că de data aceasta nu se mai plătesc taxe vamale, livrarea realizându-se din interiorul Uniunii Europene.

Xiaomi Mi TV disponibil În Europa cu livrare În România

 
Vă amintim că Xiaomi Mi TV are în interior un procesor Mediatek MStar 6A918 quad-core, 2GB RAM și 8GB spațiu de stocare. Ecranul are diagonala de 49” și este fabricat de către LG sau CSOT (depinde de serie), iar ca sistem de operare vine cu Mi TV, o variantă customizata de Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×