Numeroși ingineri Google vor să părăsească compania, pe fondul insucceselor din ultimul timp

1.353 ori
<b>Numeroși ingineri Google vor să părăsească compania, pe fondul insucceselor din ultimul timp</b>Un tweet&nbsp;al unui fost angajat Google și actual CEO al firmei Beeswax a pus în lumina o problemă destul de serioasă a celor de la Google. Se pare că mulți angajați ai gigantului motoarelor de căutare vor să părăsească compania, în special...

Un tweet al unui fost angajat Google și actual CEO al firmei Beeswax a pus în lumina o problemă destul de serioasă a celor de la Google. Se pare că mulți angajați ai gigantului motoarelor de căutare vor să părăsească compania, în special ingineri.

Ei ar vrea să plece după ce vor primi bonusurile pentru performanta pe anul trecut, iar Google ar avea probleme cu scăderea veniturilor din reclamele integrate în căutare. Anul 2014 a adus o mare schimbare organizatorică, CEO-ul Larry Page cedând conducerea lui Sundar Pichai, nemulțumit de ritmul inovațiilor aduse de Google. Cea mai mare problemă pe care o are "the big G" e că publicul cauta produsele pe Amazon, mai degrabă decât pe Google.

Căutarea aduce bani atunci când un produs e “googalit” și cumpărat pe Internet, mai ales că apar și atât de prețioasele reclame care le aduc bani celor de la Google. Aflați că spre exemplu căutările Amazon de pe desktop au crescut cu 47% între septembrie 2013 și septembrie 2014, conform ComScore. în plus, Google și-a retras recent inginerii din Rusia, a închis agregatorul sau de știri din Spania și are și probleme cu UE, care vrea să divizeze acest conglomerat.

Facebook a început să mizeze tot mai mult pe video, în detrimentul lui YouTube, iar în ce privește advertisingul, în ultimul trimestru el a avut cea mai lentă creștere pentru Google din ultimii 6 ani. Experții prezic că faimoasa companie își va recupera pierderile taxând producătorii de telefoane Android mai mult, dar și dezvoltatorii de aplicații.

Nu putem să omitem nici fail-ul Google Glass, Google+ și probabil al proiectului Ara și Tango.

A început Google să devină o companie depașita oare?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×