Xiaomi Mi4 lansat oficial În China; vine cu display Full HD de 5 inch și 3 GB memorie RAM (Video)

1.509 ori
<b>Xiaomi Mi4 lansat oficial În China; vine cu display Full HD de 5 inch și 3 GB memorie RAM (Video)</b>&nbsp; Iată că după numeroasă scăpări de imagini și specificații în ultimele săptămâni, noul flagship al companiei chineze Xiaomi tocmai a fost anunțat oficial. După cum era de așteptat, acesta dispune de cele mai noi componente hardware ce...

Iată că după numeroase scăpări de imagini și specificații în ultimele săptămâni, noul flagship al companiei chineze Xiaomi tocmai a fost anunțat oficial. După cum era de așteptat, acesta dispune de cele mai noi componente hardware ce îl aduc în topul celor mai performante device-uri inteligente existente pe piață la momentul actual.

Xiaomi Mi4 vine cu un display IPS OGS Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto secundară de 8 megapixeli și o baterie de 3.080 mAh ce va beneficia de un mod de încărcare rapidă.

Xiaomi Mi4

De asemenea, aflăm că acest nou produs Xiaomi va sosi la pachet cu interfața customizată MIUI V6, interfață ce va debuta oficial pe data de 16 august. Totodată, Xiaomi Mi4 va beneficia de o mulțime de capace spate personalizate în stilul Moto X ce pot fi văzute mai jos. Din punct de vedere al prețului, Xiaomi Mi4 va costa 322$ în varianta de 16 GB, și 400$ în varianta cu 64 GB memorie internă.

Xiaomi Mi4 lansat oficial În China; vine cu display Full HD de 5 inch și 3 GB memorie RAM (Video)

Capace spate Xiaomi Mi4

Capace spate Xiaomi Mi4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×