Xiaomi ne prezintă câteva clipuri cu proaspătul Mi 4i; aflăm și despre o funcție specială a carcasei

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 980 ori
<b>Xiaomi ne prezintă câteva clipuri cu proaspătul Mi 4i; aflăm și despre o funcție specială a carcasei</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, producătorul chinez Xiaomi anunța &icirc;n India un smartphone foarte atractiv prin raportul calitate-preț, și anume modelul Mi 4i, un derivat al flagship-ului de anul trecut. Acest smartphone colorat vine cu...

În cursul zilei de ieri, producătorul chinezXiaomianunța în India un smartphone foarte atractiv prin raportul calitate-preț, și anume modelulMi 4i, un derivat al flagship-ului de anul trecut. Acest smartphone colorat vine cu specificații high-end și un preț de aproximativ 200$.

Pentru a scoate în față câteva dintre funcțiile lui Mi 4i, Xiaomi ne prezintă astăzi o serie de clipuri video promoționale. Vedem cum este asamblat noul smartphone, cât de bine rezistă acesta la șocuri și stropire, cât și afla despre o funcție specială a capacului din spate.

Dacă la G Flex 2 această componentă vine cu o funcție de auto-reparare a zgârieturilor, în cazul lui Mi 4i avem parte de un strat special aplicat peste ce ne permite ștergerea cu ușurință a amprentelor, sau a urmelor de marker în acest caz. Cu ajutorul unei gume de șters, scrisul dispare ca prin minune în doar câteva secunde.

De asemenea, Mi 4i vine și cu o funcție specială ce îmbunătățește luminozitatea ecranului atunci când este folosit afară. Printre specificațiile sale avem parte de un panou FHD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×