Xiaomi ne prezintă câteva clipuri cu proaspătul Mi 4i; aflăm și despre o funcție specială a carcasei

1.006 ori
<b>Xiaomi ne prezintă câteva clipuri cu proaspătul Mi 4i; aflăm și despre o funcție specială a carcasei</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, producătorul chinez Xiaomi anunța &icirc;n India un smartphone foarte atractiv prin raportul calitate-preț, și anume modelul Mi 4i, un derivat al flagship-ului de anul trecut. Acest smartphone colorat vine cu...

În cursul zilei de ieri, producătorul chinezXiaomianunța în India un smartphone foarte atractiv prin raportul calitate-preț, și anume modelulMi 4i, un derivat al flagship-ului de anul trecut. Acest smartphone colorat vine cu specificații high-end și un preț de aproximativ 200$.

Pentru a scoate în față câteva dintre funcțiile lui Mi 4i, Xiaomi ne prezintă astăzi o serie de clipuri video promoționale. Vedem cum este asamblat noul smartphone, cât de bine rezistă acesta la șocuri și stropire, cât și afla despre o funcție specială a capacului din spate.

Dacă la G Flex 2 această componentă vine cu o funcție de auto-reparare a zgârieturilor, în cazul lui Mi 4i avem parte de un strat special aplicat peste ce ne permite ștergerea cu ușurință a amprentelor, sau a urmelor de marker în acest caz. Cu ajutorul unei gume de șters, scrisul dispare ca prin minune în doar câteva secunde.

De asemenea, Mi 4i vine și cu o funcție specială ce îmbunătățește luminozitatea ecranului atunci când este folosit afară. Printre specificațiile sale avem parte de un panou FHD de 5 inch, un procesor octa-core Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×