Xiaomi Pocophone F1 anunţat internaţional, iar România e pe listă

3.032 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 anunţat internaţional, iar România e pe listă</b>La o săptămână distanță de la lansarea în India, iată că Xiaomi Poco F1 debutează și internațional sub denumirea de Xiaomi Pocophone F1. Vestea și mai interesantă este că țara noastră se află pe lista regiunilor unde dispozitivul va fi lansat

Xiaomi Pocophone F1, cel mai viral telefon Xiaomi din ultima vreme a debutat în India pe 22 august, iar acum primeşte şi un debut global. Aşa cum arată imaginile oficiale, România se află pe lista ţărilor europene care primesc oficial handsetul în magazine.

Şi dacă tot a debutat o reprezentantă Xiaomi în Ungaria recent, poate avem şi noi şanse la o filială locală... Sub brandul Poco de la Xiaomi a făcut anunţul cu privire la debutul global în cadrul unui eveniment recent, confirmând extinderea disponibilităţii în Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa şi America Latină. Au ţinut evenimente de debut în Paris, Hong Kong şi Jakarta, semn că seria Poco e luat cât se poate de în serios de Xiaomi.

Xiaomi Pocophone F1

Telefonul a primit deja recenzia noastră şi s-a dovedit a fi excelent la performanţă şi gaming, uneori surprinzător la cameră şi a avut o baterie excelentă. Vine cu procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi baterie de 4000 mAh, iar pe partea de securitate avem scanner de amprente şi deblocare facială. Aceasta se activează doar dacă ştiţi unde să umblaţi în setări, dar despre asta într-un tutorial viitor.

Telefonul vine cu ecran de 6.18 inch Full HD+ cu breton, cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate şi frontală de 20 MP. Prețul pe plan local este de 1.798 lei și așteptăm revenirea dispozitivului la vânzare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×