Xiaomi Pocophone F1 în varianta de culoare roșie "Rosso Red" va ajunge la vânzare din 11 octombrie

3.563 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 în varianta de culoare roșie "Rosso Red" va ajunge la vânzare din 11 octombrie</b>Cu șanse mari la titlul de telefonul anului 2018 îl avem și pe Xiaomi Pocophone F1, terminal lansat pe final de vară care a impresionat publicul prin prețul foarte bun raportat la dotările sale. Este adevăratul flagship killer al anului

Unul dintre cele mai interesante telefoane ale anului este cu siguranță Xiaomi Pocophone F1, terminal cu șanse mari la topul de sfârșit de an care a impresionat pe toată lumea prin prețul său foarte bun în raport cu dotările hardware oferite la pachet. Am scos rapid din cutie și noi acest dispozitiv care poate fi numit pe bună dreptate flagship killer-ul anului 2018, iar acum aflăm că Xiaomi pregătește introducerea unei noi variante pe piață.

Xiaomi Pocophone F1

Nu este vorba despre o configurație hardware nouă, ci despre o nouă versiune de culoare numită "Rosso Red". Avem parte de un roșu închis subtil care se prezintă foarte bine chiar și în cazul de față peste o carcasă din policarbonat. Aflăm că varianta de aici va ajunge la vânzare începând cu data de 11 octombrie.

Pe lângă această nuanță pe piață mai există și următoarele culori: Graphite Black (negru), Steel Blue (albastru), respectiv Armored Edition - aceasta din urmă fiind și cea mai scumpă datorită inserțiilor din kevlar în carcasa spate. Xiaomi Pocophone F1 este un telefon popular și la noi în țară după cum a dovedit-o și topul Mobilissimo din septembrie unde se află pe locul 5 ca popularitate.

Recenzia dispozitivului poate fi găsită chiar aici în format text, sau dacă preferați formatul video aveți mai sus clip-ul integrat. Cei interesați de prețuri au la dispoziție articolul actualizat Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×