[UPDATE - Produsul a fost delistat de PCGarage] Xiaomi Pocophone F1, cel mai ieftin smartphone cu Snapdragon 845 are parte de o scăpare chiar în România; Listat deja la vânzare

10.554 ori
<b>[UPDATE - Produsul a fost delistat de PCGarage] Xiaomi Pocophone F1, cel mai ieftin smartphone cu Snapdragon 845 are parte de o scăpare chiar în România; Listat deja la vânzare</b>După ce în urmă cu aproximativ o lună sau poate mai mult de atât cei de la PC Garage se grăbeau în listarea lui Xiaomi Mi A2, iată că acum retailerul local mai are o dezvăluire uriașă. După cum sugerează și titlul de mai sus, avem astăzi parte

[UPDATE - 11:11 / 08.08.2018] Cu scopul de a afla ce s-a întâmplat cu delistarea smartphone-ului Xiaomi Pocophone F1 de pe site, i-am contactat pe cei de la PC Garage. Aflăm pe această cale că furnizorul terminalului a omis să precizeze că telefonul se află încă sub NDA (non disclosure agreement), astfel că a ajuns să fie listat pe site și pus la vânzare. Cel mai probabil din cauza iureșului creat (inclusiv în presa internațională), retailerul a fost contactat privind NDA, fiind obligați să scoată telefonul de la vânzare.

[UPDATE - 19:21 / 07.08.2018] Produsul a fost delistat de pe site-ul PCGarage. Încercăm să aflâm ce s-a întâmplat.

ARTICOL INIȚIAL 11:30 / 07.08.2018:

Dacă în urmă cu mai bine de o lună cei de la PC Garage ne ofereau detalii despre smartphone-ul Xiaomi Mi A2 înainte de lansarea sa oficială prin intermediul listării la vânzare, iată că și acum în august avem parte de o scăpare similară. Aceasta este asociată smartphone-ului Xiaomi Pocophone F1 care beneficiază de același tratament, fiind listat alături de preț, specificații și fotografii pe site-ul acestui retailer.

În cazul în care este prima dată când auziți numele acestui device, aflați că Pocophone F1 va fi cel mai ieftin terminal cu procesor Snapdragon 845 de pe piață. PC Garage îi asociază un preț de doar 1.999 lei în condițiile în care aduce dotări cu totul și cu totul interesante după cum puteți descoperi în lista de mai jos care conține cele mai importante specificații.

Specificații Xiaomi Pocophone F1:

  • Display: 5.99 inch, IPS, FHD+
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 845
  • Memorie: 6 GB RAM + 128 GB stocare flash + slot microSD
  • Cameră față: 20 megapixeli
  • Cameră spate: 12 + 5 megapixeli
  • Baterie: 4000 mAh

După cum se poate vedea, Xiaomi a trebuit să facă ceva sacrificii pentru ca prețul dispozitivului să fie atât de scăzut, astfel că nu avem parte de o carcasă mai arătoasă cu spate din sticlă sau un corp complet metalic, ci doar de o carcasă cu spate din policarbonat mat care ce-i drept nu impresionează. O husă rezolvă relativ problema, un asemenea accesoriu fiind inclus în cutia dispozitivului.

Xiaomi Pocophone F1

Telefonul are un pachet hardware bine echilibrat, o baterie pe măsură și camere foto la nivel de Mi A2 aș zice. Interesantă este mențiunea unui sistem de răcire pe bază de lichid pe care telefonul ar oferi-o la pachet. Probabil lansarea va avea loc în această lună sau cel târziu în septembrie și pe seama informațiilor cunoscute, ar sosi inițial doar în Europa.

Apropop, PC Garage afirmă că telefonul este disponibil în stoc și că poate fi ridicat de la sediu astăzi până în ora 20. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×