Motorola Moto G6 Unboxing: soluţia mediană din gama G6 e aici, plusând la cameră şi ecran (Video)

1.536 ori
<b>Motorola Moto G6 Unboxing: soluţia mediană din gama G6 e aici, plusând la cameră şi ecran (Video)</b>Din trio-ul de terminale Motorola Moto G6 iată că ajunge la început de august pe masa noastră de teste și varianta de mijloc dacă vreți, cea numită Moto G6. Astăzi scoatem telefonul din cutie și aflăm care sunt principalele sale caracteristici

Încă de când a debutat seria Motorola Moto G6 în România la final de lună mai, Moto G6 mi s-a părut cel mai interesant model. E fix între G6 Play şi G6 Plus, ambele deja testate sau scoase din cutie la Mobilissimo.ro, iar acum vedem ce poate şi G6-le mijlociu. Costă 981 lei la evoMAG.ro, 1.149 lei la Quickmobile.ro sau 999 lei la Cel.ro.

Motorola Moto G6, continutul cutiei

Aidoma celorlalte modele are un spate din sticlă curbat pe margini, care mă duce cu gândul la Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge. Stă excelent în mână şi un lucru pe care l-am remarcat din start e că nu face compromis la ecran. Eu dacă eram Motorola mă zgârceam şi puneam un panou HD+ aici, dar nu, e vorba despre un Full HD+ de 5.7 inch IPS LCD.

Incarcatror Motorola Moto G6

În cutia cea verde clasic găsim încărcătorul Turbo, cu promisiunea a "ore de utilizare după minute de încărcare", plus cheiţa metalică pentru sloturi şi cablul USB Type-C. Avem şi o husă transparentă flexibilă şi manuale. Telefonul rulează un Android 8.0 Oreo curat, vanilla, folosindu-se de un procesor Qualcomm Snapdragon 450, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Motorola Moto G6 scos din cutie

Terminalul are un ecran cu aspect 18:9 Max Vision, cum îi spune Motorola şi aduce şi acustică Dolby. Disponibil pe un negru-albăstrui la noi în ţară, acest smartphone mai vine cu slot microSD, baterie de 3000 mAh şi un scanner de amprente pe "bărbia" handsetului. Are şi deblocare facială şi o cameră frontală de 8 MP cu bliţ LED. În spate se află o cameră duală care pe hârtie sună la fel ca şi cea a lui Moto G6 Plus: 12 MP + 5 MP, cu Bokeh. Diferenţa e că nu filmează 4K, are deschidere F/1.8 în loc de F/1.7 şi nu ştie Dual Pixel.

Lista se încheie cu 3 microfoane, WiFi a/b/g/n şi două sloturi SIM. Revenim cu review, dar anticipez un produs atractiv la 1000 de lei sau sub.

Motorola Moto G6, prețuri actualizate:

Motorola Moto G6 Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×