Xiaomi Pocophone are parte de o scăpare într-o clip hands-on; Sunt dezvăluite și câteva dotări

1.416 ori
<b>Xiaomi Pocophone are parte de o scăpare într-o clip hands-on; Sunt dezvăluite și câteva dotări</b>Un alt smartphone Xiaomi pregătit pentru debut în perioada următoare este și Xiaomi Pocophone, terminal cu nume destul de ciudat care astăzi ni se prezintă într-o clip hands-on. Deși calitatea materialului de față este dezamăgitoare

Cei de la Xiaomi au de gând să aducă pe piață în perioada următoare un nou smartphone, model numit Pocophone care a avut parte de câteva scăpări în ultima vreme. Astăzi îl vedem chiar într-un clip hands-on de câteva secunde, material care în ciuda calității dezamăgitoare reușește să ne ofere o privire aproximativă asupra design-ului care amintește cumva de smartphone-ul LG G7 ThinQ la acest capitol.

Xiaomi Pocophone

Vedem aici un ecran generos cu decupaj în partea de sus și un panou spate din sticlă cu o cameră duală plasată central vertical și ceea ce pare a fi un bliț dual-tone chiar sub modul. Nu se pot descifra prea multe din clipul video de față, dar aflăm că smartphone-ul va avea 6 GB RAM, 128 GB de stocare flash și sistemul de operare Android 8.1 Oreo cu MIUI 9 aplicat peste.

Nu se știe exact ce procesor va avea acest dispozitiv, dar ne putem aștepta la un cipset Qualcomm. Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare precum randări mai detaliate, fotografii ale ambalajului de retail și ulterior certificarea TENAA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×