Xiaomi Mi Note 5 scapă pe web, cu procesor Snapdragon 835; Vine pe 31 mai la pachet cu Mi 8

3.433 ori
<b>Xiaomi Mi Note 5 scapă pe web, cu procesor Snapdragon 835; Vine pe 31 mai la pachet cu Mi 8</b>Din câte se pare evenimentul programat de către Xiaomi pe data de 31 mai ne va aduce multe lansări, asta pe lângă cea principală a smartphone-ului Mi 8. Vom vedea aici și brățara Mi Band 3, dar și alte telefoane precum Mi Note 5

Ultima săptămână a fost dominată de scăpările lui Xiaomi Mi 8, inclusiv faptul că va fi anunţat pe 31 mai, plus specificaţii, randări şi postere. Se pare că flagshipul nu va veni singur, ci împreună cu un high midranger, cunoscut ca Xiaomi Mi Note 5. Acesta a scăpat pe web în ultimele 24 de ore şi e vorba aici de pachetul complet: specificaţii, dată de lansare şi preţ.

Mi Note 5

E interesant faptul că Xiaomi e pusă pe sărit de serii. A sărit peste Xiaomi Mi 7 şi îl lansează pe Mi 8 după Mi 6, iar acum Xiaomi Mi Note 5 vine după Mi Note 3. Unde e Mi Note 4? Undeva în piscina cu telefoane abandonate de chinezi de teama cifrei "4". Vezi cazul OnePlus 4... Revenind totuşi la Xiaomi Mi Note 5, acest terminal va sosi cu un ecran de 5.99 inch, cu aspect 18:9 şi un procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Va avea şi suport pentru conectivitate LTE globală, cu 43 de benzi LTE. Pe lângă acest device şi Mi 8 pe 31 mai ar trebui să mai vină şi brăţara Mi Band 3 şi MIUI 10. Mi Note 5 are 6 GB RAM, 64 GB stocare şi costă 359 dolari. Aş zice că e cam devreme să ne aşteptăm la acest debut, pentru că Mi Note 3 a debutat anul trecut în toamnă şi a fost apreciat de DxOMark, drept unul dintre telefoanele Xiaomi cu cea mai bună cameră de pe piaţă.

Şi aici mă aştept la o cameră duală de calitate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×