Xiaomi pregăteşte telefoane cu captură video 8K la 30 FPS

859 ori
<b>Xiaomi pregăteşte telefoane cu captură video 8K la 30 FPS</b>După ce ZTE a spart gheaţa cu telefoanele sale de gaming Nubia cu filmare 8K, acum şi Xiaomi vrea să ofere acest tip de filmare. Cei de la XDA Developers au descoperit în MIUI Camera indicii ca un viitor telefon al companiei chineze

După ce ZTE a spart gheaţa cu telefoanele sale de gaming Nubia cu filmare 8K, acum şi Xiaomi vrea să ofere acest tip de filmare. Cei de la XDA Developers au descoperit în MIUI Camera indicii ca un viitor telefon al companiei chineze va oferi suport pentru filmare 8K la 30 FPS.

Xiaomi a avut o săptămână foarte ocupată, între prezentarea lui Mi Mix Alpha, Mi 9 Pro 5G, căşti noi clone AirPods şi televizoare edge to edge. Au prezentat şi modelul Redmi 8A de buget, dar şi MIUI 11, la pachet cu data de lansare şi funcţii noi. Ei bine în MIUI 11 beta (disponibil deja în China) apar dovezi cu privire la un nou telefon cu filmare 8K.

Aplicaţia MIUI Camera îşi dezvăluie APK-ul, disecat de XDA Developers, care a găsit aluzii lafilmare 8K la 30 FPS. Până acum cele două telefoane de gaming ZTE Nubia din acest an filmau 8K la 15 FPS, deci saltul e important. Întrebarea e: ce telefon va marca premiera? Nu e Mi MiX Alpha, pentru că depăşeşte specificaţiile senzorului de 108 megapixeli, care ajunge la maxim 6K la 30 FPS.

Va fi nevoie şi de un procesor de generaţie nouă şi de o cameră de generaţie nouă. Snapdragon 855 merge până la 4K la 60 FPS cu ISP-ul său. Snapdragon 865 ar putea fi răspunsul şi eventual un Xiaomi Mi 10 la început de an 2020. Sau poate că Mi Mix 4 e încă în cărţi cu o astfel de dotare înainte de final de an.

Uneori telefoanele se prezintă şi înainte ca procesorul să apară, cum era Royole Flexpai cu Snapdragon 855 încă din noiembrie anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×