Xiaomi pregătește un nou flagship cu procesor Snapdragon 845; Va sosi în India și are baterie de 4000 mAh

1.972 ori
<b>Xiaomi pregătește un nou flagship cu procesor Snapdragon 845; Va sosi în India și are baterie de 4000 mAh</b>Cei de la XDA-Developers ne aduc la cunoștiință astăzi faptul că Xiaomi pregătește lansarea unui nou flagship cu procesor Snapdragon 845 în perioada următoare, model descoperit în cadrul unor fișiere firmware și menționat sub denumirea

La ora actuală cei de la Xiaomi au în portofoliu 3 smartphone-uri echipate cu procesor Snapdragon 845, fiind vorba despre Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi Mix 2s, respectiv despre Xiaomi BlackShark. Deși ar părea că protofoliul de flagship-uri este mai mult decât suficient, compania chineză consideră faptul că un model sau două în plus nu strică, astfel că ne pregătește lansarea unui nou dispozitiv cu dotări de top.

Detalii despre smartphone-ul cu numele de cod "Beryllium" au fost descoperit de către XDA-Developers în cadrul unor fișiere firmware care confirmă și unele dotări. Astfel știm că la bord se va puternicul cipset Qualcomm Snapdragon 845, dar și o baterie generoasă de 4000 mAh care la prima vedere ne amintește de BlackShark.

Xiaomi Pocophone

Totuși, telefonul cel nou nu va fi unul de gaming. Pe lista de dotări se va mai afla un ecran IPS LCD cu aspect 18:9 și decupaj în zona superioară, scanner de amprente și cameră duală cu zoom optic. Android 8.1 Oreo va rula din fabrică și o veste nu tocmai bună este aceea că smartphone-ul nu va oferi slot microSD.

Aparent, lansarea ar avea loc inițial în India și există aluzii că am avea de-a face aici cu acel Xiaomi Pocophone care a fost certificat de către FCC recent. Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×