Samsung va inaugura astăzi cea mai mare fabrică producătoare de terminale mobile din lume

1.714 ori
<b>Samsung va inaugura astăzi cea mai mare fabrică producătoare de terminale mobile din lume</b>Această zi de 9 iulie este una mare pentru Samsung, o zi în care va inaugura cea mai mare fabrică producătoare de smartphone-uri din lume. Construcția este amplasată în India și potrivit datelor dezvăluite, această facilitate ar urma să ofere

Un raport marca Bloomberg ne aduce la cunoștiință astăzi faptul că Samsung se pregătește de inagurarea celei mai mari fabrici producătoare de terminale mobile din lume, construcție ridicată în India. Evenimentul va avea loc în această după-amiază și aflăm că la fața locului se vor afla atât prim-ministrul indian Narendra Modi, cât și președintele sud-coreean Moon Jae-in. 

Oportunitatea pentru India este una uriașă din câte ni se dezvăluie, Samsung urmând a folosi această facilitate pentru producerea a milioane de smartphone-uri în perioada ce urmează. Aflăm chiar faptul că acest ansamblu va avea capacitatea de producție a unui număr de 120 milioane de unități anual și că printre modelele programate se află atât telefoane low-end cu prețuri de sub 100 dolari, cât și modelele Galaxy S9.

În momentul de față din cei 1.3 miliarde de locuitori, India are 425 milioane de utilizatori smartphone, o cifră aflată în continuă creștere după cum indică și studiile de piață. Numai anul trecut India a înregistrat o creștere de 14% a livrărilor totale de smartphone-uri, ajungându-se la cifra de 124 milioane de terminale livrate.

Publicul indian este interesat în mod special de terminale low-end cu prețuri de sub 250 dolari, iar un model ce ar putea avea succes aici este acel prim terminal Android One Samsung care tot apare în leak-uri. Ca fapt divers, un studiu Cisco Systems dezvăluie că până în 2021 vor exista 780 milioane de smartphone-uri în India, comparativ cu cele 359 milioane înregistrate în 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×