Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625

608 ori
<b>Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625</b>Printre smartphone-uri de gaming și terminale flagship cei de la Xiaomi lucrează și la modele de buget, având aparent gândul de a lansa pe piață o nouă gamă de handset-uri numită Redmi S. Detalii despre varianta Redmi S2 ajung astăzi în online

Pe lângă terminale de gaming și flagship-uri, cei de la Xiaomi lucrează și la noi modele de buget după cum descoperim chiar astăzi pe seama unui raport ajuns online. XDA-Developers a pus mâna pe un firmware ce sugerează faptul că firma chineză pregătește lansarea lui Redmi S2, telefon ce face parte dintr-o gamă complet nouă de terminale. Apar și câteva dotări ale acestui handset și la prima vedere lucrurile sună bine.

Suntem informați că smartphone-ul va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, alegere destul de bună ținând cont de eficiența și puterea oferită aici și de faptul că avem de-a face cu un produs din zona de buget. Telefonul va avea și baterie de 3080 mAh, un ecran HD+ cu aspect 18:9 și 16 GB de stocare flash.

Nu se știu detalii despre memoria RAM și variantele ce vor fi puse în vânzare, dar mă aștept să regăsim modele cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare. Printre alte dotări vom mai avea și o cameră duală cu senzor principal de 12 mpx (Sony IMX486 sau OV12A10) și senzor secundar de 5 megapixeli (posibil Samsung S5K2E8). Telefonul va avea și o funcție de deblocare facială și este așteptat să debuteze inițial pe piața din India. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×