Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 546 ori
<b>Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625</b>Printre smartphone-uri de gaming și terminale flagship cei de la Xiaomi lucrează și la modele de buget, având aparent gândul de a lansa pe piață o nouă gamă de handset-uri numită Redmi S. Detalii despre varianta Redmi S2 ajung astăzi în online

Pe lângă terminale de gaming și flagship-uri, cei de la Xiaomi lucrează și la noi modele de buget după cum descoperim chiar astăzi pe seama unui raport ajuns online. XDA-Developers a pus mâna pe un firmware ce sugerează faptul că firma chineză pregătește lansarea lui Redmi S2, telefon ce face parte dintr-o gamă complet nouă de terminale. Apar și câteva dotări ale acestui handset și la prima vedere lucrurile sună bine.

Suntem informați că smartphone-ul va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, alegere destul de bună ținând cont de eficiența și puterea oferită aici și de faptul că avem de-a face cu un produs din zona de buget. Telefonul va avea și baterie de 3080 mAh, un ecran HD+ cu aspect 18:9 și 16 GB de stocare flash.

Nu se știu detalii despre memoria RAM și variantele ce vor fi puse în vânzare, dar mă aștept să regăsim modele cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare. Printre alte dotări vom mai avea și o cameră duală cu senzor principal de 12 mpx (Sony IMX486 sau OV12A10) și senzor secundar de 5 megapixeli (posibil Samsung S5K2E8). Telefonul va avea și o funcție de deblocare facială și este așteptat să debuteze inițial pe piața din India. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×