Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 590 ori
<b>Xiaomi Redmi S2 se află în pregătiri; Va sosi cu procesor Snapdragon 625</b>Printre smartphone-uri de gaming și terminale flagship cei de la Xiaomi lucrează și la modele de buget, având aparent gândul de a lansa pe piață o nouă gamă de handset-uri numită Redmi S. Detalii despre varianta Redmi S2 ajung astăzi în online

Pe lângă terminale de gaming și flagship-uri, cei de la Xiaomi lucrează și la noi modele de buget după cum descoperim chiar astăzi pe seama unui raport ajuns online. XDA-Developers a pus mâna pe un firmware ce sugerează faptul că firma chineză pregătește lansarea lui Redmi S2, telefon ce face parte dintr-o gamă complet nouă de terminale. Apar și câteva dotări ale acestui handset și la prima vedere lucrurile sună bine.

Suntem informați că smartphone-ul va adopta un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, alegere destul de bună ținând cont de eficiența și puterea oferită aici și de faptul că avem de-a face cu un produs din zona de buget. Telefonul va avea și baterie de 3080 mAh, un ecran HD+ cu aspect 18:9 și 16 GB de stocare flash.

Nu se știu detalii despre memoria RAM și variantele ce vor fi puse în vânzare, dar mă aștept să regăsim modele cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare. Printre alte dotări vom mai avea și o cameră duală cu senzor principal de 12 mpx (Sony IMX486 sau OV12A10) și senzor secundar de 5 megapixeli (posibil Samsung S5K2E8). Telefonul va avea și o funcție de deblocare facială și este așteptat să debuteze inițial pe piața din India. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×