Xiaomi R1 este un telefon de buget cu ecran 18:9 cu muchii înguste; Ar putea sosi in decembrie

5.413 ori
<b>Xiaomi R1 este un telefon de buget cu ecran 18:9 cu muchii înguste; Ar putea sosi in decembrie</b>Apar astăzi informații despre un nou telefon de buget pregătit de către Xiaomi, model care va fi cunoscut sub denumirea de Xiaomi R1. Acesta va opta pentru un ecran 18:9 și din leak-ul ce se răspândește în mediul online aflăm că

Vedem tot mai des telefoane cu ecran 18:9, probabil singura scuză să mai oferi un terminal cu rezoluţie HD în ziua de azi şi să îl numeşti midrange. Acum abordarea de design cu muchii înguste coboară şi în zona de buget cu modelul Xiaomi R1. Terminalul poate fi văzut mai sus şi ar trebui să debuteze în curând.

Xiaomi e deja cunoscută pentru preţurile foarte scăzute practicate pentru terminalele sale, deci probabil vă întrebaţi care va fi "scorul" pentru acest model. Deocamdată totul este la nivel de zvon legat de acest smartphone şi ştim doar că va avea un ecran de tip "full screen", iar numele R1 nici măcar nu e bătut în cutie. Circulă un preţ de 227 de dolari, sincer mai mare decât îmi imaginasem.

În privinţa specificaţiilor avem doar speculaţii, pornind de la o rezoluţie HD+ şi până la 2 sau 3 GB RAM, port USB Type-C şi scanner de amprente montat în spate. În mod inedit vom primi şi o cameră duală în faţă. Mă aştept şi la 16 sau 32 GB stocare la interior, slot microSD şi combinaţia clasică de cameră de 13 MP, probabil cu una de 8 sau 13 MP în faţă însoţită de un senzor de 2 MP secundar.

Cum pe 5 decembrie Xiaomi lansează noile modele Redmi 5 şi Redmi Note 5, e posibil să apară şi acest R1 atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×