Xiaomi Redmi Note 5 apare într-o nouă fotografie, cu un ecran cu muchii înguste, colţuri rotunjite

1.810 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 apare într-o nouă fotografie, cu un ecran cu muchii înguste, colţuri rotunjite</b>Vedem astăzi o nouă fotografie ce ni-l prezintă pe nimeni altul decât Xiaomi Redmi Note 5, un telefon ce ar putea genera mai multe vânzări pentru compania producătoare decât o face flagship-ul Mi mix 2. Scăparea de acum ne confirmă

Se zvoneşte de ceva vreme ca Xiaomi va face trecerea la ecrane 18:9 şi în gama de telefoane midrange, precum cele Redmi. Acum avem şi dovezi în această privinţă, prin apariţia unei fotografii hands on cu Xiaomi Redmi Note 5, care poate fi văzuta mai jos.

Acelaşi Redmi Note 5 apărea cu fix o lună în urmă într-o certificare TENAA, cu randare la pachet. Ceea ce vedem aici se potriveşte cu scăpările precedente. Sursa este SlashLeaks şi o privim cu precauţie, pentru că în ultima vreme au mai şi dat greş uneori. În ciuda faptului că a tăiat serios din muchiile ecranului, Xiaomi nu a renunţat la difuzorul pentru convorbiri, ce putea fi înlocuit cu unul piezoelectric şi nu a renunţat nici la camera frontală de sus.

Xiaomi Redmi Note 5

Pe unele handset-uri, camera frontală de sus e mutată jos, dar nu e cazul aici. Imaginea de mai sus este şi un prilej bun să luăm contact cu unele dintre specificaţiile telefonului. Acesta va avea un ecran de 5.99 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli şi cu aspect 18:9. Dotările includ un procesor Qualcomm Snapdragon 625, 64 GB stocare, iar ca OS avem Android 7.1.2 cu MIUI 9 aplicat peste. Avem și camera de 12 MP și bateria de 4000 mAh.

Scăpări precedente menţionau procesorul Snapdragon 636 la bord, dar se pare că informaţia nu mai este de actualitate. Privim totul cu precauţie în acest moment, mai ales că Redmi 5 va fi o întreagă serie, ce va include atât modelul de bază, cât şi Redmi Note 5 şi Redmi Note 5 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×