Un nou telefon Xiaomi Redmi Note scapă pe web, cu ecran 18:9 cu muchii înguste; Sa fie Redmi Note 5?

2.331 ori
<b>Un nou telefon Xiaomi Redmi Note scapă pe web, cu ecran 18:9 cu muchii înguste; Sa fie Redmi Note 5?</b>Xiaomi pregăteşte încă un telefon nou se pare, de această dată unul cu muchii înguste şi cu tot mai popularul aspect 18:9. E vorba despre un model din gama Redmi, care tocmai a scăpat pe web în fotografiile de mai jos.

Xiaomi pregăteşte încă un telefon nou se pare, de această dată unul cu muchii înguste şi cu tot mai popularul aspect 18:9. E vorba despre un model din gama Redmi, care tocmai a scăpat pe web în fotografiile de mai jos.

In mod inedit lansările din seria Redmi au încetinit în acest an faţă de anii trecuţi. O nouă scăpare totuşi pare să indice un viitor terminal de acest gen. Seria Redmi e vitală pentru Xiaomi, pentru că ea include modele midrange bine vândute pe pieţe că India sau China. Se pare că există un întreg trend al trecerii la ecrane edge to edge 18:9, chiar şi în zona terminalelor cu preţ mai scăzut.

Xiaomi Redmi Note 5

Vivo şi Oppo au făcut asta, iar acum e rândul Xiaomi. Noul Redmi Note din imagini pare să fie o combinaţie dintre o abordare modernă de design şi formatul clasic al lui Xiaomi Redmi Note 4. Observăm o cameră duala în spate, plus scannerul de amprente sub ea. Zvonurile afirmă că acesta ar fi un model Xiaomi Redmi Note 5, bazat pe un procesor MediaTek Helio P25 sau P30 şi nu un Snapdragon.

Probabil vedem şi 3 sau 4 GB RAM la bord, iar sursele vorbesc despre o baterie de 4000 mAh şi o cameră duala cu senzori de 16 + 5 megapixeli. Terminalul ar trebui să coste de la 150 de dolari în sus. Mă aştept la o rezoluţie atipică, HD+ sau poate chiar Full HD+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×