Și Xiaomi pregătește un smartphone cu cameră duală; acesta ar putea fi Redmi Note 4

1.129 ori
<b>Și Xiaomi pregătește un smartphone cu cameră duală; acesta ar putea fi Redmi Note 4</b>Smartphone-urile cu modul foto dual au început a fi din ce în ce mai prezente pe piață, câteva exemple fiind LG G5, Huawei P9, și mai nou Huawei V8 - primul telefon din portofoliul companiei chineze ce sosește cu display QHD. Aparent, și Xiaomi pregătește

În ultima perioadă am asistat la o serie de lansări de produse cu modul foto dual, câteva exemple fiind LG G5, Huawei P9, iar mai nou Huawei V8 - primul terminal din portofoliul companiei chineze ce oferă un display cu rezoluție Quad HD. Nici Xiaomi nu se lasă mai prejos, primele zvonuri despre dezvoltarea unui telefon cu asemenea dotare, sosind astăzi în presă.

Aparent, primul smartphone Xiaomi cu o cameră foto duală va fi nimeni altul decât Redmi Note 4 - phablet ce ar putea fi lansat abia la început de 2017. Interesant este și faptul că Sunny Optical Tehnology va dezvolta acest modul, companie ce a produs lentilele de pe smartphone-ul Huawei P9.

Am putea primi astfel funcții similare cu cele văzute pe modelul Huawei, și asta pentru un preț mult mai accesibil. Ca dotări hardware, se vehiculează prezența unui display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD pentru acest Redmi Note 4, dar și integrarea unui scanner de amprente la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×