Xiaomi Redmi 3 primeşte certificarea TENAA într-o nouă versiune, care vine cu scanner de amprente

790 ori
<b>Xiaomi Redmi 3 primeşte certificarea TENAA într-o nouă versiune, care vine cu scanner de amprente</b>Xiaomi Redmi 3, telefon lansat la &icirc;nceputul acestui an &nbsp;nu venea cu scanner de amprente &icirc;n varianta iniţială, dar se pare că va primi o versiune ce aduce şi aceasta dotare. Ea ar fi fost certificata de către TENAA recent. &nbsp;...

Xiaomi Redmi 3, telefon lansat la începutul acestui an  nu venea cu scanner de amprente în varianta iniţială, dar se pare că va primi o versiune ce aduce şi aceasta dotare. Ea ar fi fost certificata de către TENAA recent.

Imaginile oficiale indica prezenţa acelei metode de autentificare în spate, care parcă strica din uniformitatea modelului în X-uri aplicat pe spate. În rest, specificaţiile rămân identice faţă de cele ştiute pentru Redmi 3, inclusiv ecran HD de 5 inch, camera de 13 MP, 2 GB RAM şi procesorul Qualcomm Snapdragon 616.

Primim şi 16 GB stocare, slot microSD şi două sloturi SIM. Redmi 3 cel cu scanner de amprente păstrează şi greutatea modelului original, dar sacrifica bateria de 4100 mAh în favoarea uneia de 3000 mAh, din motive necunoscute. Se vehiculează un preţ de 122 dolari, în mod bizar mai mare decât cel al lui Redmi 3 varianta 1.0, care costă 105 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×