iPhone 5SE primeşte noi huse de la Spigen, ce apar în imagini 3D care susţin teoria unui design în stil iPhone 5S

1.801 ori
<b>iPhone 5SE primeşte noi huse de la Spigen, ce apar în imagini 3D care susţin teoria unui design în stil iPhone 5S</b>Pentru o perioadă de c&acirc;teva săptăm&acirc;ni am oscilat &icirc;ntre 2 direcţii de design pentru iPhone SE/ iPhone 5SE. Existau voci ce vorbeau despre un model ce aduce leit cu un iPhone 5S, dar şi unele care spuneau că noul model de 4 inch e de...

Pentru o perioadă de câteva săptămâni am oscilat între 2 direcţii de design pentru iPhone SE/ iPhone 5SE. Existau voci ce vorbeau despre un model ce aduce leit cu un iPhone 5S, dar şi unele care spuneau că noul model de 4 inch e de fapt un iPhone 6 mai mic. Se pare că prima teorie era reală, iar în susţinerea sa vin azi şi noi fotografii.

Imaginile 3D vin de la celebrul producător de huse Spigen, care are două accesorii pregătite pentru iPhone 5SE. Se confirmă deci butoanele de volum circulare, ca la iPhone 5 şi 5s şi nu în formă de pilulă ca la iPhone 6. Camera are blitz dual, dacă ne luăm după imagini şi deşi nu vedem zona inferioară, jackul audio e probabil neatins şi primim un singur difuzor şi port Lightning.

Va fi interesant de văzut cum reuşeşte Apple să diferenţieze acest model de iPhone 5 sau 5S, deşi cred că grosimea şi eventual noi nuanţe de culoare vor fi cheia. Aceste huse nu ne indica foarte clar cum arată muchiile ecranului, deci un panou uşor curbat că la iPhone 6S ar putea fi o modalitate de diferenţiere. Evident privim scăpările cu precauţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×