Sony Xperia XZ3 apare menționat online într-o listă de specificații

2.944 ori
<b>Sony Xperia XZ3 apare menționat online într-o listă de specificații</b>Deși a debutat oficial pe piață cu doar câteva luni în urmă, iată că Sony Xperia XZ2 se pregătește deja de primirea unui model succesor - sau cel puțin asta indică o scăpare sosită online. Descoperim astăzi ceea ce pare a fi o listă de specificații

De multe ori în mediul online ajung și leak-uri greu de crezut precum se întâmplă astăzi când descoperim o listă de specificații pentru flagship-ul Sony Xperia XZ3 care pe hârtie ar trebui să debuteze abia la anul în februarie. Cumva însă numele acestui dispozitiv își face apariția într-o presupusă listă ce include mai toate dotările dispozitivului, fiind vorba despre o scăpare provenită din Japonia în cazul în care vă întrebați.

Xperia XZ3

Ne sunt prezentate aici dotări precum display-ul FHD+ de 5.7 inch, procesorul Snapdragon 845, 6 GB RAM și bateria de 3240 mAh regăsită la interior. O cameră duală de 19 megapixeli (deschidere f/1.8) + 12 megapixeli (deschidere f/1.6) s-ar afla în spate, în vreme ce pentru captura selfie ne va fi pusă la dispoziție o cameră de 13 megapixeli în schimb.

Lista vorbește și despre dimensiunile telefonului care devăluie un soi de Xperia XZ2 mai subțire (10.1 mm vs. 11.1 mm) și mai ușor (183 grame vs. 198 grame). Personal nu cred că japonezii se vor avânta în lansarea lui XZ3 atât de rapid, mai ales în situația în care upgrade-urile nici măcar nu ar fi spectaculoase. Cel mai probabil este o listă de dotări fan-made care cumva s-a răspândit peste tot pornind de la o sursă de care nu am mai auzit până în prezent și anume sumahoinfo.com.

Rămâne de văzut dacă vor apărea și alte leak-uri în perioada următoare sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×