Reduceri și Campanii Online #36: Azi Aoro, Fashion Days, eMAG, Flanco [...]

801 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #36: Azi Aoro, Fashion Days, eMAG, Flanco [...]</b>Promoțiile se țin lanț în online, astfel că astăzi descoperim noi oferte prin care retailerii ne propun o serie de produse ideale pentru vacanța de vară ce se apropie. Avem pregătită pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii desfășurate

În mediul online campaniile de reduceri se țin lanț astfel că astăzi avem o listă generoasă a celor mai proaspete promoții desfășurate de către comercianții de la noi. Acum că Ziua Copilului a trecut, retailerii se axează pe campanii cu ocazia Cupei Mondiale de Fotbal 2018 ce are un start programat pentru săptămâna viitoare. Puteți găsi televizorul perfect în ofertele magazinelor online sau vă puteți răcori casa cu un aparat de aer condiționat la preț bun!

Produsul erou al zilei:

Astăzi am găsit pentru voi un produs mai diferit, unul lipsit de tehnologie care se va dovedi a fi ideal pentru ieșirile în parc, natură sau chiar la plajă. Vorbim despre o saltea gonflabilă cu dimensiuni de 240 x 70 cm care poate fi transportată oriunde foarte ușor, urmând a vă oferi un nivel de confort deosebit indiferent de locația în care vă aflați. În această perioadă QuickMobile vinde produsul pentru numai 110 lei.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×