Call of Duty Mobile este în sfârşit disponibil pe Android şi iOS; Titlu gratuit ce include şi Battle Royale

2.136 ori
<b>Call of Duty Mobile este în sfârşit disponibil pe Android şi iOS; Titlu gratuit ce include şi Battle Royale</b>După cel puţin 6 luni de aşteptare, Call of Duty Mobile este în sfârşit disponibil gamerilor de pe iOS şi Android. Mult aşteptatul FPS sosise în India în beta cu câteva luni în urmă şi a putut fi jucat cu VPN o scurtă perioadă de timp

După cel puţin 6 luni de aşteptare, Call of Duty Mobile este în sfârşit disponibil gamerilor de pe iOS şi Android. Mult aşteptatul FPS sosise în India în beta cu câteva luni în urmă şi a putut fi jucat cu VPN o scurtă perioadă de timp. La început de august colegul Alex l-a încercat pe Galaxy Note 10+ la lansarea telefonului şi îl consideram că şi lansat... Iată totuşi că de abia pe 1 octombrie ajunge shooter-ul pe telefoane.

Call of Duty Mobile

În primul rând jocul este gratuit în Play Store şi App Store şi rulează la 60 FPS pe telefoanele puternice. Am întrebat oameni cu iPhone X şi OnePlus 6T şi fix aşa le merge. Am avut până şi o persoană cu Galaxy A20e care mi-a spus că îi rulează jocul, ceea ce e mare lucru, pe partea de optimizare. Jocul este axat pe multiplayer şi are mod Battle Royale, cu 100 de gameri simultan.

Call of Duty Mobile

Începeţi prin a trece printr-un Training, care vă familiarizează cu controlul. Spoiler: nu e foarte diferit de ce am văzut la PUBG Mobile sau Free Fire. Avem 4 moduri de joc în zona Multiplayer: Frontline, Team Deathmatch, Gun Game şi Search & Destroy. Battle Royale e separat şi se lasă cu personalizare de loadout, clase de personaje şi deblocabile.

Sunt personaje din seria Call of Duty incluse în joc, dar şi scorestreaks şi echipamente. Până şi hărţi celebre ca Nuketown, Hijacked, Crossfire, Killhosue sau Crash au fost incluse. Atenţie: nu puteţi să începeţi direct să jucaţi Battle Royale, ci trebuie să jucaţi în jur de 30 minute pentru a face level up până la nivelul 7. Iar primele câteva meciuri vor fi cu boţi. Butoanele de pe ecran sunt total personalizabile, ca amplasare.

Avem şi vehicule, precum ATV-uri sau elicoptere, putem să folosim un blindaj portabil şi putem comunica cu alţi gameri via microfon. Creatorul jocului, echipa Timi de la Tencent a promis pe lângă grafică 3D şi sunet 3D. Ar fi trebuit să primim şi un mod Zombie, dar el va sosi cu o actualizare ulterioară. Titlul ocupă cam 1.2 GB şi arată fantastic. Fiţi siguri că revenim cu review.

Îl puteţi descărca de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×