Xiaomi Redmi K30 apare în fotografii noi, cu o cameră verticală în spate

1.151 ori
<b>Xiaomi Redmi K30 apare în fotografii noi, cu o cameră verticală în spate</b>Xiaomi Redmi K30 a tot scăpat recent, inclusiv în detalii despre un ecran de 120 Hz. Am mai aflat şi că vom avea o cameră duala decupată în ecran şi va telefonul ar putea veni pe 10 decembrie, iar acum vedem fotografii ale sale, care prezintă integrarea..

Xiaomi Redmi K30 a tot scăpat recent, inclusiv în detalii despre un ecran de 120 Hz. Am mai aflat şi că vom avea o cameră duala decupată în ecran şi va telefonul ar putea veni pe 10 decembrie, iar acum vedem fotografii ale sale, care prezintă integrarea camerelor.

Xiaomi Redmi K30

Lansarea oficială are loc pe 10 decembrie în China, atât pentru K30, cât şi pentru K30 Pro şi două variante 5G. Noile fotografii scăpate pe web au scăpat pe reţeaua de socializare Weibo şi dezvăluie o cameră selfie duală decupată într-un orificiu în ecran. Se află în dreapta şi parcă e mai puţin lat decât cel de pe Galaxy S10 5G. Vedem într-o altă fotografie camera quad din spate integrată într-un modul în formă de pilulă, doar ca suprapus peste un segment circular in stil Huawei Mate 30 Pro. Totul foarte blurat, deci putem specula in voie. 

Xiaomi Redmi K30

Speculaţii noi fac aluzie la un senzor cu rezoluţie foarte ridicată, poate chiar noul Sony IMX686 de 60 de megapixeli. Vom avea şi suport 5G dual mode şi un ecran de 6.66 inch Full HD+. La bord se află un procesor Snapdragon din seria 700 pe modelul Redmi K30 şi Snapdragon 855+ pe modelele Pro. Vom avea Android 10 şi MIUI 11 la bord. Să nu vă surprindă dacă preţurile rămân cantonate sub 2.500 sau 2.000 de lei chiar, după modelul generaţiei Redmi K20.

Mulțumim Andrei!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×