Xiaomi Redmi 8A este certificat de TENAA; Are o singură cameră foto în spate și corp din plastic

532 ori
<b>Xiaomi Redmi 8A este certificat de TENAA; Are o singură cameră foto în spate și corp din plastic</b>Printre lansările următoare pregătite de către Xiaomi îl avem și pe Redmi 8A, telefon ce în ultimele ore a bifat certificarea TENAA - momentan fiind dezvăluite doar imagini. Nu avem deci lista de dotări, dar ținând cont de predecesor

Printre lansările următoare pregătite de către Xiaomi îl avem și pe Redmi 8A, telefon ce în ultimele ore a bifat certificarea TENAA - momentan fiind dezvăluite doar imagini. Nu avem deci lista de dotări, dar ținând cont de predecesor și de zona de preț în care se află acest device, nu este cazul să ne așteptăm la specificații inedite.

Redmi 8A

Ce se schimbă însă este design-ul, capitol unde remarcă câteva modificări. În spate deși primim în continuare o singură cameră foto, observăm că aceasta se mută din colț (pe Redmi 7A) în centru, integrând bliț-ul LED în același modul oval. O dungă de culoare mai închisă este vizibilă central și aici apare logo-ul Redmi și mențiunea "Designed by Redmi".

În față avem ceea ce pare a fi un ecran cu decupaj picătură, semn că ar putea crește și diagonala. Pe Redmi 7A aveam ecran HD+ de 5.45 inch, procesor Snapdragon 439, 2 sau 3 GB RAM și o generoasă baterie de 4000 mAh. Posibil ca dotări similare să apară și pe această variantă succesor și ca prețul de aproximativ 100 euro să se păstreze. Nici în cazul de față nu vom avea parte de scanner de amprente.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×