Google Pixel 4 s-ar putea lansa pe data de 15 octombrie, potrivit lui Evan Blass

850 ori
<b>Google Pixel 4 s-ar putea lansa pe data de 15 octombrie, potrivit lui Evan Blass</b>Ultimele zile ne-au adus destul de multe leak-uri asociat lui Pixel 4 și Pixel 4 XL, duo de smartphone-uri pe care Google va miza în această toamnă. Am văzut chiar un hands-on zilele trecute și am aflat că printre noutățile ce vor fi

Ultimele zile ne-au adus destul de multe leak-uri asociat lui Pixel 4 și Pixel 4 XL, duo de smartphone-uri pe care Google va miza în această toamnă. Am văzut chiar un hands-on zilele trecute și am aflat că printre noutățile ce vor fi aduse la pachet se numără și un mod de captură nocturnă actualizat, un mod pentru fotografiere constelațiilor, dar și că va fi disponibil în culori precum alb, negru și portocaliu. 

Google Pixel 4

Cât despre vestea ajunsă azi în online, este vorba despre posibila dată de lansare și anume 15 octombrie. Aceasta iese la iveală prin intermediul unei imagini dezvăluite de către @evleaks în care ni se prezintă o folie de protecție pentru ecran. Apare menționată această zi pe ecranul telefonului și putem vedea și zona frontală cu acea frunte mare în care se vor ascunde senzorii Project Soli. 

GOOGLE Pixel 4

Apare totodată și fotografia hands-on pe care o puteți vedea mai sus și în care ne sunt prezentate câteva dintre dotările variantei Pixel 4 XL. De aici reiese că telefonul are ecran de 6.23 inch cu rezoluție de 3040 x 1440 pixeli și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855. Speculațiile mai vorbesc despre o baterie de 3700 mAh pe Pixel 4 XL și despre 6 GB RAM.

Ambele telefoane ar avea display-uri 90 Hz și cameră duală în spate (senzor standard + telephoto). Așteptăm acum confirmarea lansării de pe 15 octombrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×