Xiaomi Redmi K20 Pro primeşte testul foto/video DxOMark şi nota finală nu e rea deloc

2.740 ori
<b>Xiaomi Redmi K20 Pro primeşte testul foto/video DxOMark şi nota finală nu e rea deloc</b>Chiar dacă a trecut ceva vreme de la lansarea lui Xiaomi Redmi K20 Pro, iată că telefonul primeşte în sfârşit testul foto/video de la DxOMark. Cu această ocazie aflăm cum stă la stabilizare, Bokeh, selfie şi captură de noapte

Chiar dacă a trecut ceva vreme de la lansarea lui Xiaomi Redmi K20 Pro, iată că telefonul primeşte în sfârşit testul foto/video de la DxOMark. Cu această ocazie aflăm cum stă la stabilizare, Bokeh, selfie şi captură de noapte. Începem direct cu un spoiler: scorul final este de 102 puncte.

Redmi K20 PRO

Telefonul se află pe locul 17 în topul DxOMark, iar cele 102 puncte îl fac egal cu Google Pixel 3, ceea ce nu e puţin lucru. E cu un punct peste iPhone XR şi cu un punct sub Galaxy Note 9. Reţineţi că avem de-a face aici cu un telefon cu o cameră triplă în spate şi cu o cameră pop up selfie. Are şi un senzor principal Sony de 48 de megapixeli în spate, care ajută mult captura.

Mostra foto Redmi K20 Pro

Vine şi cu cameră tele de 8 megapixeli şi cameră ultra wide de 13 MP. Văd că nota ar fi fost şi mai mare dar a pierdut puncte la video. La foto are 108 puncte, dar la video doar 89. Tradiţional Xiaomi-urile nu filmează cine ştie ce, deşi parcă îmi amintesc că am lăudat Xiaomi Mi Mix 2S şi Mi Mix 3 când le-am testat, la capitolul filmare.

Mostra foto Redmi K20 Pro

Revenind totuşi la Redmi K20 Pro, pe care în Europa îl ştim drept Xiaomi Mi 9T Pro, ei bine el se descurcă bine la expunere în fotografii şi izolează foarte bine subiectul la Bokeh. Zgomotul e la nivel scăzut la captura low light şi avem o distorsionare ţinută la minim la captura ultra wide. Pe de altă parte dynamic range-ul e limitat şi textura nu e mereu constantă. 

La captura video culoarea e OK ziua, zgomotul e scăzut şi autofocalizarea e rapidă. Totuşi avem şi un neplăcut efect de "jeleu", instabilitate a focalizării şi a balansului de alb. Mai multe detalii aflaţi din materialul complet DxOMark şi sunt tare curios ce notă o să îi dea francezii şi accesibilului Redmi Note 8 Pro, lansat recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×