Google crește prețurile! Pixel 4 XL va costa cu 100 dolari mai mult decât predecesorul său

1.763 ori
<b>Google crește prețurile! Pixel 4 XL va costa cu 100 dolari mai mult decât predecesorul său</b>Cu doar o zi rămasă până la debutul lui Pixel 4 iată că bifăm și un leak de ultim moment. Am tot văzut imagini, fotografii, liste de specificații, ba chiar și clipuri hands-on cu noul telefon, dar nu știam exact prețurile

Cu doar o zi rămasă până la debutul lui Pixel 4 iată că bifăm și un leak de ultim moment. Am tot văzut imagini, mostre foto, liste de specificații, ba chiar și clipuri hands-on cu noul telefon, dar nu prea multe scăpări despre prețuri. Ei bine, astăzi vine o scăpare destul de credibilă ce pare a ne dezvălui suma la care va fi comercializată varianta XL pe piața din SUA prin intermediul retailerului Best Buy.

Pixel 4 XL

Ei bine, această listare indică un preț de 999 dolari pentru Pixel 4 XL în varianta de 64 GB - mențiune ce confirmă faptul că noul telefon este mai scump cu 100 dolari decât predecesorul său. Ne putem aștepta astfel ca varianta de bază Pixel 4 cu 64 GB stocare flash să fie vândută pentru 899 dolari în SUA.

Sumele sunt foarte apropiate de cele pe care Apple le practică pentru noile iPhone-uri și se țintește tot zona premium. Așteptăm totuși confirmarea acest prețuri mâine în cadrul evenimentului pe care Google îl va transmite live cel mai probabil. Atât Pixel 4, cât și Pixel 4 XL vor avea display-uri OLED, procesor Snapdragon 855, 4 sau 6 GB RAM și cameră duală în spate. 

Design-ul nu va impresiona, telefoanele urmând a opta pentru un panou frontal cu frunte lată și margine notabilă sub ecran..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×