Xiaomi Redmi Note 2 va sosi cu procesor octa-core tactat la 2.0 GHz; prețul său va fi de aproximativ 112 dolari

1.685 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 2 va sosi cu procesor octa-core tactat la 2.0 GHz; prețul său va fi de aproximativ 112 dolari</b>Săptăm&acirc;na viitoare, nu doar Samsung va avea un eveniment de presă, ci și Xiaomi, companie de origine chineză ce va dezvălui smartphone-ul Redmi Note 2 alături de noua versiune MIUI. &Icirc;n așteptarea acestui eveniment, iată că pe...

Săptămâna viitoare, nu doar Samsung va avea un eveniment de presă, ci și Xiaomi, companie de origine chineză ce va dezvălui smartphone-ul Redmi Note 2 alături de noua versiune MIUI. În așteptarea acestui eveniment, iată că pe site-urile din China au început să circule fotografii cu noul terminal.

Deși nu sunt foarte detaliate, aceste imagini ne confirmă specificațiile device-ului, dar și dezvălui ambalajul de retail în care va sosi telefonul. Observăm că Redmi Note 2 va adopta un procesor octa-core de 2.0 GHz, cel mai probabil un chip MediaTek MT6795, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare din care doar 10 disponibili pentru utilizator.

Aflăm că telefonul sosește cu Android 5.0.2 Lollipop împreună cu interfața MIUI aplicată deasupra. Potrivit unor zvonuri anterioare, acest model va aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 3.020 mAh.

Odată cu imaginile de astăzi, ni se dezvăluie și faptul că prețul lui Xiaomi Redmi Note 2 va fi de doar 112 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×