Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea primi un accesoriu special frontal cu o tastatură QWERTY inclusă

2.478 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea primi un accesoriu special frontal cu o tastatură QWERTY inclusă</b>Chiar dacă e weekend, zvonacul @evleaks e la treabă, post&acirc;nd pe Twitter o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, care &icirc;nfăţişează şi un accesoriu care va veni cu acest terminal. E vorba despre un soi de capac special frontal,...

Chiar dacă e weekend, zvonacul @evleaks e la treabă, postând pe Twitter o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, care înfăţişează şi un accesoriu care va veni cu acest terminal. E vorba despre un soi de capac special frontal, care se aplică peste treimea inferioară a ecranului.

El aduce o tastatură QWERTY şi câteva butoane speciale extra. Tastatura are 4 rânduri, include un buton Space puţin cam mic şi descoperim şi 3 butoane fizice care le înlocuiesc pe cele Android. Această idee îmi aminteşte de clapeta din plastic aplicată în zona frontală a lui LG AKA, aşa cum aţi văzut în recenzia Mobilissimo.ro. E interesant că Samsung a remarcat că mai există o nişă încă interesată de tastaturile fizice.

Rămâne de văzut cât de comod va fi accesoriul, cum va fi alimentat şi cum se va conecta la ecran. E drept că Galaxy S6 Edge Plus îşi pierde din frumuseţe în acest mod, fiind mascat ecranul şi o porţiune din marginile sale curbate, dar câştigăm o tastatură QWERTY. Acesta ar putea fi doar începutul şi am putea vedea noi astfel de accesorii pe viitor, poate unele cu butoane de gaming pe o clapeta similara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×