Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea primi un accesoriu special frontal cu o tastatură QWERTY inclusă

2.499 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea primi un accesoriu special frontal cu o tastatură QWERTY inclusă</b>Chiar dacă e weekend, zvonacul @evleaks e la treabă, post&acirc;nd pe Twitter o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, care &icirc;nfăţişează şi un accesoriu care va veni cu acest terminal. E vorba despre un soi de capac special frontal,...

Chiar dacă e weekend, zvonacul @evleaks e la treabă, postând pe Twitter o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, care înfăţişează şi un accesoriu care va veni cu acest terminal. E vorba despre un soi de capac special frontal, care se aplică peste treimea inferioară a ecranului.

El aduce o tastatură QWERTY şi câteva butoane speciale extra. Tastatura are 4 rânduri, include un buton Space puţin cam mic şi descoperim şi 3 butoane fizice care le înlocuiesc pe cele Android. Această idee îmi aminteşte de clapeta din plastic aplicată în zona frontală a lui LG AKA, aşa cum aţi văzut în recenzia Mobilissimo.ro. E interesant că Samsung a remarcat că mai există o nişă încă interesată de tastaturile fizice.

Rămâne de văzut cât de comod va fi accesoriul, cum va fi alimentat şi cum se va conecta la ecran. E drept că Galaxy S6 Edge Plus îşi pierde din frumuseţe în acest mod, fiind mascat ecranul şi o porţiune din marginile sale curbate, dar câştigăm o tastatură QWERTY. Acesta ar putea fi doar începutul şi am putea vedea noi astfel de accesorii pe viitor, poate unele cu butoane de gaming pe o clapeta similara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×