Mascota Microsoft Office Clippy distruge Siri, ia cu ea toate meme-urile, într-un videoclip genial (Video)

2.027 ori
<b>Mascota Microsoft Office Clippy distruge Siri, ia cu ea toate meme-urile, într-un videoclip genial (Video)</b>Delta Heavy este o o formaţie de DJ britanici, care au lansat o nouă melodie DNB, cu un videoclip probabil adorat de Microsoft. Vedeta clipului este faimoasa mascotă din Office, Clippy, care ne bătea mereu la cap cu sugestii. Clipul poate fi...

Delta Heavy este o o formaţie de DJ britanici, care au lansat o nouă melodie DNB, cu un videoclip probabil adorat de Microsoft. Vedeta clipului este faimoasa mascotă din Office, Clippy, care ne bătea mereu la cap cu sugestii. Clipul poate fi considerat răzbunarea lui Clippy.

Aflată în recycle bin-ul istoriei, agrafa se enervează şi revine actualitate hackuind absolut tot. De la Coreea de Nord, până la meme-urile Just do It cu Shia LaBeouf şi foarte multe pisici şi emoticoane, totul e inclus în acest clip. Vedem screensavere din Windows 95, vechiul joc Doom şi o mare de cloud în care Clippy e atacată de păsări Twitter albastre.

Nyan Cat şi Doogee dar şi puţin XXX pixelat sunt incluse în acest clip fantastic. Anii 90 şi 2000 sunt rezumaţi perfect când vine vorba de Internet şi software în aceste 4 minute. E amuzant că aliatul lui Clippy este emoticonul "poop" cu care o atacă pe "SHANiA", adică un buton Home din metal cu buze roşii, practic Siri. Tot "răul" din clip sta ascuns într-un măr muşcat şi uşor putrezit.

Ştiu că sună a teoria conspiraţiei, dar mi-ar fi greu să cred că Microsoft nu a contribuit puţin la clipul celor de la Delta Heavy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×