Xiaomi Redmi Note 5 Pro va sosi curând și la nivel internațional; Prețul în Europa va fi de 230 euro

1.777 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 Pro va sosi curând și la nivel internațional; Prețul în Europa va fi de 230 euro</b>Nu doar cei de la Huawei ne bagă în ceață când vine vorba despre numele terminalelor aduse pe piață, ci și Xiaomi, companie care astăzi a decis să lanseze smartphone-ul Redmi Note 5 Pro sub denumirea de Redmi Note 5 pe piața din China

În luna februarie a acestui an cei de la Xiaomi anunțau pe piața din India și smartphone-ul Redmi Note 5 Pro, device-ul care se remarca prin camera foto duală plasată vertical ce ne-a dus din start cu gândul la iPhone X. Astăzi descoperim că produsul a debutat și în China, dar nu oricum, ci sub denumirea de Redmi Note 5 - modalitate prin care publicul este băgat și mai rău băgat în ceață pentru că mai există un telefon cu acest nume..

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Nu știm care este scopul celor de la Xiaomi în cazul de față, dar cu siguranță creează confuzie printre utilizatori. Trecând peste acest detaliu, aflați că telefonul se livrează cu o cameră selfie de 13 megapixeli - asta în vreme ce modelul din India punea la bătaie un senzor frontal de 20 megapixeli. Varianta chineză are 3 GB RAM + 32 GB stocare, sau 4 GB RAM + 64 GB stocare și bateria rămâne o unitate de 4000 mAh.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Restul dotărilor sunt identice și ca un fapt divers aflăm prin intermediul leaker-ului Roland Quandt că telefonul Xiaomi Redmi Note 5 Pro va debuta curând și la nivel internațional. Vor fi puse în vânzare variante cu 32 și 64 GB stocare la prețuri de 230, respectiv 270 euro pe plan european. 

Să sperăm că nu va fi și aici vorba despre o altă denumire..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×