Xiaomi Redmi 6 își arată fața prin intermediul unui teaser oficial; Lansarea va avea loc mâine

1.304 ori
<b>Xiaomi Redmi 6 își arată fața prin intermediul unui teaser oficial; Lansarea va avea loc mâine</b>Mâine pe data de 12 iunie cei de la Xiaomi vor lansa și smartphone-ul Redmi 6, un telefon ce vine cam devreme dacă e să ținem cont de faputl că predecesorul său debuta în luna decembrie a anului trecut. Nu se știu motivele pentru care se adoptă

Compania chineză Xiaomi are programat un nou eveniment mâine, o zi în care va prezenta oficial seria de terminale Redmi 6. Pe listă se află modelele Redmi 6, Redmi 6A și Redmi 6 Pro/Plus, dispozitive ce ar urma să ofere un design similar și dotări hardware mid-range. În cazul în care vă întrebați, aceste dispozitive vin cam rapid pe piață în situația în care predecesorul Redmi 5 debuta în luna decembrie a anului trecut.

Redmi 6

Nu știm motivul pentru care lansarea are loc la mai puțin de un an de la debutul modelelor anterioare, dar sperăm ca upgrade-urile să fie unele interesante. Vedeți mai sus un teaser oficial oferit de către Xiaomi unde modelul standard Redmi 6 își arată panoul frontal care la prima vedere nu suferă schimbări majore față de cel oferit pe Redmi 5.

Există totuși posibilitatea ca cel puțin unul dintre noile modele din gamă să aducă un ecran cu decupaj în partea de sus, detaliu ce a fost dezvăluit de către o certificare TENAA în urmă cu doar câteva săptămâni. Rămâne să aflăm specificațiile exacte mâine pe 12 iunie, zi în care vor fi făcute publice și prețurile de comercializare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×