Xiaomi Redmi 5 ni se prezintă în randări oficiale; se lansează peste 3 zile

1.125 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 ni se prezintă în randări oficiale; se lansează peste 3 zile</b>La doar câteva momente de la aflarea veștii că Xiaomi Redmi 5 a primit certificarea FCC, avem ocazia să privim și asupra unor randări oficiale ale telefonului. Acesta va debuta oficial peste doar 3 zile și cel mai interesant aspect

Doar ce am aflat că Xiaomi Redmi 5 a fost certificat de FCC și iată că avem ocazia să privim acum și câteva randări oficiale ce confirmă look-ul handset-ului. Așa cum am aflat anterior, lansarea sa are loc pe data de 7 decembrie și tot atunci vom vedea și o variantă cu Plus în coadă ce se va diferenția printr-o cantitate mai mare de memorie internă și de RAM.

Xiaomi Redmi 5

La nivel de aspect nu vor exista diferențe, astfel că primim un telefon caracterizat de o carcasă metalică unibody și de un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului. Vedem scanner-ul de amprente din spate, camera foto de 12 megapixeli însoțită de bliț LED și butoanele fizice de volum, respectiv power/unlock.

Xiaomi Redmi 5

Xiaomi Redmi 5 va sosi pe albastru, roz, negru și auriu, iar o veste bună este aceea că primim jack audio 3.5 mm și emițător infraroșu pentru controlul televizorului sau a altor electronice de prin casă. Printre alte dotări se mai află display HD+ de 5.7 inch, procesorul Snapdragon 450, suportul dual-SIM, o cameră selfie de 5 mpx și bateria de 3200 mAh.

Xiaomi Redmi 5

Vor exista 3 variante diferite după cum urmează: 2 GB RAM + 16 GB stocare, 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. Toate vor aduce slot microSD și rămâne ca prețurile să le aflăm peste doar câteva zile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×