Xiaomi Redmi 5 ni se prezintă în randări oficiale; se lansează peste 3 zile

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.021 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 ni se prezintă în randări oficiale; se lansează peste 3 zile</b>La doar câteva momente de la aflarea veștii că Xiaomi Redmi 5 a primit certificarea FCC, avem ocazia să privim și asupra unor randări oficiale ale telefonului. Acesta va debuta oficial peste doar 3 zile și cel mai interesant aspect

Doar ce am aflat că Xiaomi Redmi 5 a fost certificat de FCC și iată că avem ocazia să privim acum și câteva randări oficiale ce confirmă look-ul handset-ului. Așa cum am aflat anterior, lansarea sa are loc pe data de 7 decembrie și tot atunci vom vedea și o variantă cu Plus în coadă ce se va diferenția printr-o cantitate mai mare de memorie internă și de RAM.

Xiaomi Redmi 5

La nivel de aspect nu vor exista diferențe, astfel că primim un telefon caracterizat de o carcasă metalică unibody și de un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului. Vedem scanner-ul de amprente din spate, camera foto de 12 megapixeli însoțită de bliț LED și butoanele fizice de volum, respectiv power/unlock.

Xiaomi Redmi 5

Xiaomi Redmi 5 va sosi pe albastru, roz, negru și auriu, iar o veste bună este aceea că primim jack audio 3.5 mm și emițător infraroșu pentru controlul televizorului sau a altor electronice de prin casă. Printre alte dotări se mai află display HD+ de 5.7 inch, procesorul Snapdragon 450, suportul dual-SIM, o cameră selfie de 5 mpx și bateria de 3200 mAh.

Xiaomi Redmi 5

Vor exista 3 variante diferite după cum urmează: 2 GB RAM + 16 GB stocare, 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. Toate vor aduce slot microSD și rămâne ca prețurile să le aflăm peste doar câteva zile. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×