Xiaomi Redmi Note 7 Pro ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675; Iată ce ştim despre terminal

2.190 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 Pro ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675; Iată ce ştim despre terminal</b>În urmă cu fix o săptămână devenea oficial Xiaomi Redmi Note 7, iar acum aflăm că va avea şi o variantă Pro. Aceea ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675, faţă de modelul de bază, care are un Snapdragon 660. Găsiţi mai multe detalii

În urmă cu fix o săptămână devenea oficial Xiaomi Redmi Note 7, iar acum aflăm că va avea şi o variantă Pro. Aceea ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675, faţă de modelul de bază, care are un Snapdragon 660. Găsiţi mai multe detalii mai jos.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro

Ce e drept ştiam deja că Redmi 7 / Redmi Note 7 avea să fie o serie de terminale chiar înainte de debut. O altă schimbare în afară de cea de CPU implică trecerea de la un senzor foto Samsung ISOCELL Bright GM1 pe Redmi Note 7 la un Sony IMX586. Aceste detalii au venit în cadrul unui Summit 4G/5G organizat de Xiaomi în Hong Kong.

Snapdragon 675 vine la pachet cu funcţionalitate AI, procesor de imagine Spectra, GPU Adreno 612 şi 2 core-uri de performanţă ridicată, plus 6 core-uri eficiente la consum. Redmi Note 7 Pro ar trebui să aducă şi un ecran de 6.3 inch Full HD+ cu decupaj picătură şi muchii groase de doar 1.95 mm. Are şi cititor de amprente montat în spate şi o baterie de 4000 mAh, cu încărcare rapidă Quick Charge 4.0.

Preţul ar fi un pic mai mare decât cel de la Redmi Note 7, care apropo era foarte bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×