Xiaomi Redmi Note 7 Pro ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675; Iată ce ştim despre terminal

2.149 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 Pro ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675; Iată ce ştim despre terminal</b>În urmă cu fix o săptămână devenea oficial Xiaomi Redmi Note 7, iar acum aflăm că va avea şi o variantă Pro. Aceea ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675, faţă de modelul de bază, care are un Snapdragon 660. Găsiţi mai multe detalii

În urmă cu fix o săptămână devenea oficial Xiaomi Redmi Note 7, iar acum aflăm că va avea şi o variantă Pro. Aceea ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675, faţă de modelul de bază, care are un Snapdragon 660. Găsiţi mai multe detalii mai jos.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro

Ce e drept ştiam deja că Redmi 7 / Redmi Note 7 avea să fie o serie de terminale chiar înainte de debut. O altă schimbare în afară de cea de CPU implică trecerea de la un senzor foto Samsung ISOCELL Bright GM1 pe Redmi Note 7 la un Sony IMX586. Aceste detalii au venit în cadrul unui Summit 4G/5G organizat de Xiaomi în Hong Kong.

Snapdragon 675 vine la pachet cu funcţionalitate AI, procesor de imagine Spectra, GPU Adreno 612 şi 2 core-uri de performanţă ridicată, plus 6 core-uri eficiente la consum. Redmi Note 7 Pro ar trebui să aducă şi un ecran de 6.3 inch Full HD+ cu decupaj picătură şi muchii groase de doar 1.95 mm. Are şi cititor de amprente montat în spate şi o baterie de 4000 mAh, cu încărcare rapidă Quick Charge 4.0.

Preţul ar fi un pic mai mare decât cel de la Redmi Note 7, care apropo era foarte bun.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×