Xiaomi Redmi Y3 devine oficial, cu o cameră selfie de 32 MP şi preţ de 145 de dolari

942 ori
<b>Xiaomi Redmi Y3 devine oficial, cu o cameră selfie de 32 MP şi preţ de 145 de dolari</b>Xiaomi Redmi Y3 a primit teasere în ultimele zile, inclusiv un clip în care era aruncat pe scări şi supravieţuia. Am aflat că are cameră selfie de 32 MP, iar acum descoperim şi preţul său şi lista completă de dotări

Xiaomi Redmi Y3 a primit teasere în ultimele zile, inclusiv un clip în care era aruncat pe scări şi supravieţuia. Am aflat că are cameră selfie de 32 MP, iar acum descoperim şi preţul său şi lista completă de dotări. Hai să vedem ce ne rezervă terminalul, care tocmai a fost lansat oficial.

Xiaomi Redmi Y2

Avem de-a face aici cu un handset care a văzut lumina zilei în India şi care are ca selling point camera selfie de 32 de megapixeli, asta la un preţ de doar 145 de dolari. Telefonul adoptă noul limbaj de design Aurora, care implică o abordare curată şi protecţie Gorilla Glass 5. Nu lipseşte şi gradientul sticlei din spate, atât de apreciat în ziua de azi.

Xiaomi Redmi Y3

Ecranul este un IPS LCD de 6.26 inch cu rezoluţie HD+ şi cu breton "picătură de apă", în care se află camera selfie capabilă de înfrumuseţare prin funcţii AI. Există şi filmare selfie Full HD cu stabilizare electronică, iar telefonul aduce o cameră duală în spate, cu senzor principal de 12 MP şi secundar de 2 MP, pentru captura de adâncime.

Tot în spate mai găsim bliţul LED şi cititorul de amprente. La interior se află un procesor Snapdragon 632, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, dar şi slot microSD. Bateria este de 4000 mAh şi Redmi Y3 vine la pachet cu încărcător de 10W. E binevenit atât jack-ul audio de la bord, cât şi emiţătorul infraroşu.

Redmi Y3 porneşte de la 145 de dolari pentru varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar are şi un model de 170 de dolari, cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Vânzările încep pe 30 aprilie, cel puţin în India. Va putea fi cumpărat pe negru, roşu şi albastru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×