Xiaomi brevetează un "telefon cu coamă": Cel mai ciudat design de smartphone ni se prezintă în schițe

1.017 ori
<b>Xiaomi brevetează un "telefon cu coamă": Cel mai ciudat design de smartphone ni se prezintă în schițe</b>În vreme ce majoritatea producătorilor încearcă să scape de bretonul din ecran prin diferite abordări ce implică fie decupaje doar pentru camera selfie, display-uri secundare sau mecanisme slider/pop-up, iată că Xiaomi nu pare

În vreme ce majoritatea producătorilor încearcă să scape de bretonul din ecran prin diferite abordări ce implică fie decupaje doar pentru camera selfie, display-uri secundare sau mecanisme slider/pop-up, iată că Xiaomi nu pare a fi gata de a renunța la acest element de design. Un brevet proaspăt ajuns online ne dezvăluie ideea chinezilor de a readuce bretonul în mainstream printr-o abordare nemaivăzută.

Brevet Xiaomi

Așa cum se poate observa prin intermediul schițelor de mai sus, Xiaomi decide să mute bretonul sus deasupra display-ului ca o coamă, asta pentru a obține un raport generos corp-ecran. Coama astfel creată arată tare dubios și pe deasupra avem și o amplasare a camerelor seflei și al earpiece-ului sub forma unei fețe care pare că te privește uimită.

Este o abordare foarte ciudată și nu înțelegem ce au avut în minte designerii companiei chineze când au pus pe hârtie un asemenea design de smartphone. Nu ar fi exclus să privim asupra unui brevet mai vechi de acum câțiva ani, atunci când mecanismele slider sau camerele foto pop-up nu erau luate în calcul de către producători. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×