Strămoşul iPhone-ului din anii '90 este prezentat într-un clip video şi e încă funcţional (Video)

995 ori
<b>Strămoşul iPhone-ului din anii '90 este prezentat într-un clip video şi e încă funcţional (Video)</b>iPhone-urile au avut mereu designuri reper şi au încercat să pluseze pe cât posibil cu inovaţii, dar ele au fost întotdeauna însoţite de multe prototipuri în culise. Unele au fost uitate în baruri, altele nu semănau deloc

iPhone-urile au avut mereu designuri reper şi au încercat să pluseze pe cât posibil cu inovaţii, dar ele au fost întotdeauna însoţite de multe prototipuri în culise. Unele au fost uitate în baruri, altele nu semănau deloc cu produsul final. Azi vedem un strămoş de iPhone şi oarecum şi de iPad prezentat în clipul de mai jos.

Ei bine da, acesta este un telefon, fie că vă vine să credeţi sau nu. Se numeşte Apple WALT şi datează din 1993. Suportă compatibilitate cu un stylus, care se mişcă foarte lent pe ecran şi are chiar recunoaştere a scrisului de mână. Timpii de încărcare fac până şi perioada dial up să se simtă bine, dar repet, e vorba de anul 1993. Prolificul zvonac şi leaker de produse Apple, Sonny Dickson este sursa postării cu clipul, într-o pauză de informaţii despre iPhone XI. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=262&v=UbaeWyhStRU

Ce înseamnă WALT? "Wizzy Active Lifestyle Telephone", iar terminalul era un telefon de birou, cu rol business, anunţat de Apple în 1993. Prelua elemente de la Mac şi de la infamul Newton. Apple îl dorea o maşinărie universală, capabilă să trimită faxuri, să realizeze apeluri telefonice, să permită luarea de notiţe scrise de mână şi chiar să acceseze servicii bancare online.

WALT clar nu era pentru publicul de masă. Doar un număr mic de prototipuri au fost produse, iar unele se vindeau şi la 8000 de dolari la licitaţie în 2012. Produsul a fost până la urma anulat, alături de tableta experimentală PenLite. Ştim că şi Microsoft a explorat devreme ideea unei tablete, care nu a trecut dincolo de prototip prea rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×