Xolo A550s disponibil acum pe piața din India la un preț de doar 95$

Autor:  | Publicat în:  Xolo 433 ori
<b>Xolo A550s disponibil acum pe piața din India la un preț de doar 95$</b>Iată că astăzi, producătorul indian Xolo anunță disponibilitatea unui nou terminal Android foarte accesibil, și anume modelul A550s. Acesta sosește la pachet cu dotări low-end, iar prețul său este de doar 95$. &nbsp; Xolo A550s dispune de un...

Iată că astăzi, producătorul indian Xolo anunță disponibilitatea unui nou terminal Android foarte accesibil, și anume modelul A550s. Acesta sosește la pachet cu dotări low-end, iar prețul său este de doar 95$.

Xolo A550s dispune de un display IPS de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core MediaTek tactat la 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 5 megapixel, o cameră secundară VGA și două sloturi SIM.

Primim și conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, o baterie de 1.400 mAh și sistemul de operare Androdi 4.2 JellyBean împreună cu o promisiune din partea producătorului cu privire la un update ulterior la Android 4.4 KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×