@Evleaks se retrage din activitate; Adio leakuri și adio exclusivități, din păcate...

947 ori
<b>@Evleaks se retrage din activitate; Adio leakuri și adio exclusivități, din păcate...</b>Una dintre cele mai de încredere și mai prolifice surse de leakuri/scăpări/zvonuri și imagini cu telefoane nelansate încă este @evleaks, care recent a lansat și un site, în afară contului sau de Twitter. Ei bine azi aflăm cu dezamăgire că...

Una dintre cele mai de încredere și mai prolifice surse de leakuri/scăpări/zvonuri și imagini cu telefoane nelansate încă este @evleaks, care recent a lansat și un site, în afară contului sau de Twitter. Ei bine azi aflăm cu dezamăgire că @evleaks aka Evan Blass se retrage din activitate.

Vestea e destul de șocantă, mai ales că nimic nu o anunța, iar ultimul leak al lui Blass a fost o serie de imagini cu smartwatchul Motorola Moto 360. Evan Blass a început activitatea anonim cu 2 ani în urmă, dar în iulie 2013 el și-a dezvăluit identitatea. Atunci am aflat că el fuseste editor la Engadget, a ajuns apoi senior editor și apoi a lucrat la Pocketnow ca Managing Editor până în 2012.

Blass suferă de scleroza multiplă și cu toate acestea a ajuns cel mai prolific zvonac din lume. Una dintre cele mai mai scăpări ale acestui împătimit al tehnologiei este cea din ianuarie 2013, când detalia designul lui HTC One. Din câte am înțeles, Blass nu a monetizat foarte bine feedul sau de Twitter și nici site-ul, deci nu mai sunt rentabile aceste surse de comunicare, iar el trebuie să facă față și bolii menționate mai sus. Există și zvonuri legate de presiunea din partea producatorilor de telefoane si tablete, care l-ar fi fortat sa se retragă.

E păcat că se întâmpla acest lucru, dar îi dorim succes în continuare și multă sănătate!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×