XPERIA X2, un Sony Ericsson ce ruleaza Android... din pacate doar concept

5.597 ori
<b>XPERIA X2, un Sony Ericsson ce ruleaza Android... din pacate doar concept</b>Am putea spune ca am vazut mai multe concepte XPERIA X2 decat designuri de handseturi Android, de vreme ce forumul Esato continua sa produca astfel de creatii, ale celor impatimiti dupa brandul Sony Ericsson. Cea mai noua varianta de XPERIA X2 vine de la...

Am putea spune ca am vazut mai multe concepte XPERIA X2 decat designuri de handseturi Android, de vreme ce forumul Esato continua sa produca astfel de creatii, ale celor impatimiti dupa brandul Sony Ericsson. Cea mai noua varianta de XPERIA X2 vine de la Sealover94, membru al aceluiasi forum, care si-a imaginat un terminal cu display touchscreen si care ruleaza OS-ul Google Android.

Observati felul in care designerul a adus modificari pana si logo-ului clasic Android, combinandu-l cu cel Sony Ericsson. In rest, X2 este un smartphone destul de previzibil: un handset cu display touchscreen de mari dimensiuni, sub care descoperim taste touch sensitive si un mecanism navigational.

Xperia X2 concept

Intrebarea este daca acest smartphone va fi unul exclusiv bazat pe tastatura sa virtuala sau printre specificatii se va afla un keypad QWERTY, dupa modelul primului XPERIA.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×